Diari Més

Raúl Agné: «Ha estat un resultat just contra un rival difícil de batre»

El tècnic del Nàstic va assegurar que no va alinear Pedro Martín d'inici perquè no li va donar la gana

Agné, amb el seu segon, Dani Vidal, en una imatge d'arxiu.

Raúl Agné: «Ha estat un resultat just contra un rival difícil de batre»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Gimnàstic de Tarragona, Raúl Agné, va manifestar després del duel a Sanlúcar de Barrameda les seves sensacions després del debut. Concretament, el tècnic de Mequinenza va detallar que «ha estat un partit molt competit entre dos partits que ho tenien molt clar». Segons el seu criteri, el repartiment de punts va ser el resultat més adequat pel que es va poder veure sobre El Palmar. En aquest sentit, va manifestar que «tot i que hem tingut les ocasions més clares, ha estat un resultat just contra un equip que és molt difícil de batre».

Era molt conscient, l'entrenador, Raúl Agné, del que es trobaria a Sanlúcar de Barrameda. «Coneixia les dimensions del camp, però sabia a què veníem. L'equip ha competit molt bé i la llàstima és que qui marca s'emporta el partit, però ha acabat 0-0», va argumentar l'entrenador, qui va voler deixar ben clar que «aquest és el Gimnàstic que hem vist al camp de l'Atlético Sanluqueño, el que sí veurem és un Nàstic que competirà sempre, i aquesta és la idea, però això acaba de començar, cap equip arriba a l'inici de lliga al cent per cent. Ha estat un partit intens».

Sobre la suplència de Pedro Martín, recentment renovat, va apuntar que «és un jugador més, l'he posat de suplent perquè m'ha donat la gana. Sempre dic que vull quinze o setze titulars i l'he tret quan el partit estava més fresc». Finament, Agné va manifestar que «segurament el Sanluqueño no s'esperava que fóssim tan durs i tan competitius».

tracking