Diari Més

Això és la Primera RFEF

El Nàstic esgarrapa un punt en la seva estrena en una categoria en la qual es trobarà molts equips que, com l'Atlético Sanluqueño, es conformaran amb un punt

Partit farragós per al Nàstic.

Entra Pedro Martín i frega el golAtlético Sanluqueño

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va competir com mai, però tan sols va ser capaç d'arrencar un empat. Això demostra la gran dificultat que tindrà enguany la nova PrimeraRFEF, en la qual els tarragonins es trobaran amb rivals com l'AtléticoSanluqueño, que no demostraran res de l'altre món, però que seran capaços de plantar cara i impedir que els deRaúlAgnésumin de tres en tres. El Nàstic s'estrena amb un punt i amb bones sensacions, almenys, pel que fa a competitivitat.

Primer onze deRaúlAgné, i alineació amb sorpresa. L'entrenador del Nàstic va apostar per una davantera formada perFranCarbiai Pablo Fernández, la qual no estava prevista perquè PedroMartínhavia de ser l'home que acompanyés a l'ex del Cornellà en el debut grana. Tot i això,Carbiava acabar sent titular perquè l'andalús no estava al cent per cent físicament. La resta de l'onze, va ser l'esperat.

ManuGarcíava ser l'escollitsota pals, amb una defensa que la formaven, de dreta a esquerra, Pol Domingo,AlexQuintanilla,AythamiArtilesi Joan Oriol. Cal recordar queAlbarránestaráentre sis i vuit setmanes de baixa a causa de la lesió al turmell que va patir entrenant. El centre del camp, sense el sancionatJannick, era per a Ribelles i Pedro DelCampo, amb Fullana una mica escorat a l'esquerra i RobertSimóna la dreta. A dalt, Pablo Fernández iFranCarbia.

El partit que es va poder veure al Palmar va ser un autèntic duel de pretemporada, amb la gran diferència que hi havia punts en joc. Un camp en el qual, per culpa de les nefastes condicions enles qualses trobava, va convertir-se en un territori de lluita, va provocar un enfrontament més físic que no pas futbolístic.

Un partit típic de Segona Divisió B és el que es va veure al Palmar, sobretot, durant els primers 45 minuts. Dos rivals que lluitaven, un Nàstic que a partir delquartd'hora va passar d'atacar a defensar-se com podia i dos conjunts que van deixar clar que no volien encaixar el primer, ja que aquesta circumstància provocaria un canvi absolut en l'enfrontament.

Doble canvi

Va començar molt endollat el Nàstic la segona meitat. Llençat a l'atac, l'equip deRaúlAgnéva començar a creure's que podia emportar-se els tres punts. Ara bé, per guanyar, s'ha de marcar. Una acció aïlladaals set minutsen la qual Pablo va poder anotar va deixar pas a les dues primeres substitucions de l'enfrontament. Edgar Hernández i PedroMartínvan entrar substituint aFranCarbiai a Pablo Fernández. Bon moviment d'Agné, que sabia que havia de moure fitxa per intentar passar de l'empat al triomf.

També va donar entrada a dos jugadors de refresc Pedro Buenaventura, qui va veure que l'empat s'acostava, peròque, en un moment donat, es podria produir alguna acció que podria desembocar en el gol dels andalusos. El partit continuava més que igualat, amb els dos conjunts fent sengles demostracions de força, però sense cap dels dos fos capaç de foradar la porteria contrària.

Una ocasió aïllada de PedroMartín, en la qual el punta grana no va encertar de cara a porteria, va ser del poc que es va poderaprofitaren el marc d'un enfrontament que va servir de punt de partida.

JaviBonillava ingressar en el terreny de joca falta devint minuts pel final de l'enfrontament, en un clar missatge per part de l'entrenador del Nàstic. Ara bé, poc o pràcticament res va canviar. Els tarragonins, castigats per un terreny de joc que s'anava fent pesat amb el pas dels minuts, era unimpedimentperquè aquests poguessin practicar el seu futbol. A més, amb el pas dels minuts, els gaditans escreixienal mateix temps que ho feia una afició que es notava que tenia ganes de futbol.

Ballesteros, l'última bala

RaúlAgné, sabedor que un jugador elèctric podia ser capaç de trencar l'enfrontament, va donar entrada a PolBallesteros. Cames fresques per a una missió que era complicada. L'empat no era mal resultat, però un triomf significava l'èxtasi total.

Al final, els catalans van arrencar un empat que, de ben segur, els servirà per a una temporada més que exigent i en la qual es trobaran molts rivals com elSanluqueño: ordenats i que es conformen amb el punt.

FITXA TÈCNICA

Atlético Sanluqueño. Ismael Gómez, Javier Duro, Manuel Cabrera, Adrián Armental (Miguel Ramìrez, 81'), Diego Cervero (Jorge Peláez, 76'), Edu Oriol (Antonio Navas, 76'), Theo García, Julen Azkue, Antonio García, Héctor Martínez (Ramon Diego, 63') i Alfonso Fernández (Marc Caballé, 63').

Nàstic. Manu García, Pol Domingo, Alex Quintanilla, Aythami Artiles, Joan Oriol, Robert Simón (Pol Ballesteros, 83'), Javier Ribelles, Pedro Del Campo, Francesc Fullana (Javi Bonilla, 71'), Fran Carbia (Pedro Martín, 56') i Pablo Fernández (Edgar Hernández, 56').

Gols. No n'hi va haver

Àrbitre. Víctor Pérez Peraza (Tenerife). Va mostrar la targeta groga als locals Héctor Martínez; i als visitants Pol Domingo iFrancesc Fullana.

Incidències. Uns 1.800 espectadors a l'Estadi del Palmar.

tracking