Diari Més

Primera prova de foc a Andalusia pel Nàstic

El duel davant el Sanluqueño promet, sobretot, altes temperatures aquest diumenge a les 19:30

Primera prova de foc a Andalusia pel Nàstic

Primera prova de foc a Andalusia pel NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona comença una nova temporada aquest diumenge a les 19:30 aSanlúcardeBarrameda, aCádiz, en el que serà la primera prova de foc pels de RaülAgné. Un duel amb unSanluqueñoque promet altes temperatures en terres andaluses.

Sí, el duel és proper al capvespre i les temperatures no seran en el seu punt més alt, però la calor la proporcionarà el mateix partit, la patata calenta del Nàstic que passa d'una temporada a una altra: aconseguir guanyar la primera jornada de lliga. Una tasca pendent des de la temporada 2009/2010 quan el Nàstic va vèncer a domicili contra el RealMurciaper 0-1, en un partit que precisament començava a les 19 de la tarda. Fora càbales i malediccions, els de RaülAgnédonen el tret de sortida d'una temporada on s'espera que l'equip lluiti per les primeres posicions, amb l'objectiu final de pujar de categoria en aquesta PrimeraRFEFtan competitiva.

L'AtléticoSanluqueñoespera als grana amb el seu jugador de més renom, DaniGüizaque, als seus41anys, encara té fam de gols. Joan Oriol tindrà el seu duel particular, es veurà les cares amb el seu germà,EduOriol, que milita al club gadità.

RaülAgnéno podrà comptar ambCarlosAlbarrániAndreiLupuper lesió, mentre queJannickBuylaés baixa per sanció. Un altre futbolista que no hi serà ésAleksandarCirkovic. El futbolista, un dels fitxatges més sorprenents d'aquest estiu, no hi serà per decisió tècnica i haurà d'esperar la seva oportunitat en pròxims partits. L'últim en arribar, el grec Theo Venetikidis, tampoc hi serà per decisió tècnica.

L'onceinicial que pot proposar RaülAgnéja ho ha provat durant alguns partits d'aquesta pretemporada. A la porteria debutaràManuGarcia, a l'eix de la defensa hi seranAlexQuintanillaiAythamiArtilesmentre que a les bandes tornarà l'incombustible Joan Oriol i Pol Domingo suplint la baixa d'Albarrán. El mig del camp és on més pot variar l'alineació. Ribelles i Pedro delCampoal centre amb RobertSimóni Francesc Fullana a l'esquerra. Amb especial atenció a Pol Prats que podria entrar a l'onze després d'una sensacional pretemporada on va ser el màxim golejador amb tres dianes. Finalment, a la davantera hi serà el particular duet de PedroMartíni Pablo Fernández.

L'expedició grana ja ha començat el seu rumb, primer amb un viatge en avió fins aMálaga, on ja esperava l'autobús de l'equip. La següent parada, a Jerez de la Frontera, una ciutat que porta molt bons records a tots els seguidors de l'equip, on han fet una estada per entrenar. El Nàstic finalment es traslladarà aSanlúcardeBarramedaaquest diumenge per començar la temporada 2021/2022 a les 19:30 de la tarda.

L'equip en un entrenament previ al partit.

Primera prova de foc a Andalusia pel NàsticNàstic

tracking