Diari Més

Raúl Agné: «Som un club humil amb l'ambició d'un de gran»

L'entrenador ha pronosticat que Albarrán «podria estar mes i mig o dos mesos lesionat»

Raúl Agné, durant la seva etapa a Còrdova, en l'última aventura que va tenir com a entrenador.

Raúl Agné serà l'entrenador del Nàstic de la pròxima temporadaDiario de Córdoba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RaúlAgnéha protagonitzat la primera roda de premsa de la temporada amb un missatge clar: «Som un club humil amb l'ambició d'un de gran», ha dit l'entrenador grana en la prèvia al partit contra l'AtléticoSanluqueño aquest diumenge a les 19.30 hores a l'estadi El Palmar.

Pel que fa al joc que veuran els aficionats del Gimnàstic en aquesta temporada,Agnéha assegurat que es veurà un equip competitiu. «Estem preparats, ningú arriba al 100%, però tenim els fonaments assolits i en aquest sentit estic tranquil», ha matisatAgné, després d'una pretemporada satisfactòria. En relació amb el joc ha donat pistes sobre el que vol l'entrenador al camp: «Hem de ser competitius i saber-nos adaptar en cada partit. A vegades s'ha de pressionar, en altres camps l'estratègia és més important». «Estic content amb la forma de competir d'aquest grup, tenim un equip que es pot adaptar als diferents registres que hi hauran en cada partit», ha aclarit.

Pel que fa al primer onzeoficialde la temporada l'entrenador grana no ha volgut donar pistes, però ha assegurat que el té clar, «hem d'acabar de concretar, però el tenim al cap». «Als entrenaments els jugadors m'ho posen difícil per escollir, però vull que m'ho posin encara més difícil. L'únic que busquem és poder tenir el millor rendiment de cada jugador» ha dit.

També ha reconegut que la lesió d'Albarránés un contratemps important pel grup i pel jugador, «és una lesió important, però temíem que pogués ser pitjor». Alhora s'ha atrevit a pronosticar que el jugador «podria estar mes i mig o dos mesos lesionat» tot i que ha recalcat que cada jugador respondiferent a leslesions i ara l'important és queAlbarranes recuperi.

Pel que fa al rival del Nàstic, l'AtléticoSanluqueño,Agnépreveu «un partit dur», i ha volgut remarcar que «conec el camp, la primera part no serà igual que la segona». Ha definit el rival com «un equip fort quan juga de local, és un camp difícil i complicat, serà un partit de lluita contra un rival que aspira a salvar la categoria», però ha remarcat que si el Nàstic vol tenir una temporada exitosa «és en aquests camps on s'ha de competir».

Amb això ha volgut deixar clar que el desplaçament fins aSanlúcardeBarrameda, a la província de Cadis, no ha de ser cap excusa. «Fa14anys que soc entrenador professional fent aquest tipus de desplaçaments, el club ens facilita el viatge i ens posa totes les comoditats, això no serà un problema, no volem excuses» ha dit.

Finalment, a la recta final del mercat de fitxatges, l'entrenador del Nàstic ha tirat pilotes fora sobre possibles nous fitxatges, però ha deixat anar que «mentre el mercat està obert el club ha d'estar a l'expectativa mentre nosaltres ens centrem en el pròxim partit».

tracking