Diari Més

Dani Güiza, la gran referència del primer rival del Nàstic de Raúl Agné

L'Atlético Sanluqueño obre la temporada del Nàstic en un duel en el qual també s'enfrontaran els germans Oriol

Un dels onzes amb els quals ha jugat l'Atlético Sanluqueño durant la pretemporada.

Dani Güiza, la gran referència del primer rival del Nàstic de Raúl AgnéAT. Sanluqueño

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Finalment ha arribat el moment de deixar enrere el desastre que va suposar la derrota a Eivissa de la temporada passada. Aquella golejada, 4-0, va significar l'adéu del Gimnàstic de Tarragona a totes les seves il·lusions d'ascens a Segona Divisió A. Un empat era suficient per a accedir al play-off d'ascens a la categoria de plata del futbol espanyol, però el conjunt tarragoní ni s'hi va acostar. Notable temporada amb Toni Seligrat a la banqueta, fregant l'excel·lent, però finalment no es va aconseguir la meta, i això és el que finalment compta.

Ara, toca pensar en futur i, el futur més immediat és l'Atlético Sanluqueño. El conjunt, que juga els seus partits a El Palmar de Sanlúcar de Barrameda és la primera pedra en un camí que es presenta llarg, ple d'obstacles i, en principi, amb la idea d'un final feliç que desemboqui en un canvi de categoria.

Els homes de Raúl Agné tindran al davant un equip que té, entre d'altres, el gran atractiu de veure en acció a Dani Güiza, un dels millors davanters nacionals dels últims anys i que està acabant la seva carrera a l'equip gadità. Té 41 anys, però sembla que mai se li acaben les ganes de futbol. En una situació molt similar apareix un altre trota mons del futbol. Es tracta de Diego Cervero, un mite en el futbol nacional, sobretot a Segona A i Segona B. El seu pas més remarcable va ser a l'Oviedo i ara, als seus 38 anys, també té ganes d'acompanyar al Sanluqueño en la primera temporada en la qual es disputarà la Primera RFEF.

El quart jugador més veterà de la plantilla gaditana és Edu Oriol. L'extrem dret és germà del jugador del Nàstic Joan Oriol i ambdós podrien protagonitzar una de les lluites més vibrants i amb més sentiment de totes les que es puguin veure sobre el verd del Palmar.

Deixant enrere la banda ofensiva, el centre del camp compta amb futbolistes de la talla de Marc Caballé, amb passat al futbol català i amb molt de futbol a les seves botes. Però la nòmina de veterans i contrastats no acaba aquí. Sota els pals, amb 37 anys, entra en escena Falcón, meta que va militar, entre d'altres, a equips com l'Atlético de Madrid, l'Hércules, el Celta o el Tenerife. Una assegurança sota els pals que també es presenta com una amenaça per als grana.

Un Nàstic amb baixes

Jannick Buyla, que arrossega una sanció de la temporada passada, i els lesionats Andrei Lupu i Carlos Albarrán són les tres baixes que té el Nàstic de cara al duel de diumenge. La presència d'Albarrán, amb molèsties al turmell, no està descartada al cent per cent, però la idea és que en el lateral dret hi actuï Pol Domingo, que hi rendeix a la perfecció.

Així les coses, la porteria l'ocuparà Manu Garcia i completaran la defensa Alex Quintanilla i Aythami Artiles a l'eix i Joan Oriol en el carril esquerre. En el 4-4-2 que preveu Raúl Agné, Javier Ribelles i Pedro Del Campo actuarien en la part central de la zona ampla, amb Robert Simón a la dreta i Francesc Fullana a l'esquerra. La punta d'atac està reservada a Pedro Martín i a Pablo Fernández, amb Fran Carbia i Edgar esperant oportunitats.

tracking