Diari Més

Els atletes tarragonins entren en escena en els Jocs Paralímpics de Tòquio

Gerard Descarrega, Youssef el Hadaoui i Yassine Ouhdadi són els tres integrants de la província que buscaran penjar-se un metall

Gerard Descarrega, durant la cursa.

Segona medalla per a Gerard Descarrega a PolòniaComitè Paralímpic Espanyol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres atletes tarragonins que prenen part en els Jocs Paralímpics de Tòquio entren en escena. Gerard Descarrega, Youssef el Hadaoui i Yassine Ouhdadi començaran a competir per intentar tornar a casa amb una medalla penjada al coll, un repte tan complicat com il·lusionant per a tres joves que tenen ganes de fer història després de preparar-se durant mesos per a una cita de la qual poques persones en tot el món en poden gaudir.

Gerard Descarrega és sinònim d'èxit en el món paralímpic espanyol. De fet, cal recordar que en els últims Jocs Olímpics, els que es van desenvolupar a Río de Janeiro, va aconseguir penjar-se la medalla d'or. Serà complicat, però la meta sempre és la màxima per a un esportista que té moltes opcions de pujar a la caixa de privilegi.

L'esportista reusenc competirà en els 400 metres llisos, acompanyat de Guillermo Rojo, el seu guia. El Campionat del Món de Londres o el Campionat d'Europa de Berlín també van acabar rendits a un Gerard Descarrega que els va guanyar de forma triomfal. Dissabte i diumenge competirà en els 400 metres llisos i, el dimecres 1 de setembre, en la prova dels 100 metres llisos. En tots dos casos apunta a un dels favorits.

Per altra banda, Youseff el Haddaoui, que competirà en la modalitat de futbol, defensarà la samarreta de la Selecció Espanyola, la qual també opta a medalla. El combinat nacional iniciarà el seu camí cap a la medalla aquest diumenge, amb la disputa de la fase de grups.

Finalment, entra en escena Yassine Ouhdadi. Tortosí d'adopció, el jove, de 26 anys, intentarà convertir-se en candidat als metalls en les proves dels 5.000 metres i en els 1.500 metres. El seu debut tindrà lloc dissabte, en la primera de les dues categories abans esmentades i, pel que fa als 1.500, el seu camí s'iniciarà dilluns.

Cal recordar que aquests Jocs Paralímpics van arrencar amb la inauguració de dimarts i que hi prenen part un total de 162 delegacions nacionals (161 països i un equip de refugiats). La cita s'allargarà fins al 5 de setembre. Els integrants de la Selecció Espanyola opten a una gran quantitat de medalles.

tracking