Diari Més

El Nàstic realitza la tradicional ofrena al Santuari del Loreto

El Padre Mario ha rebut a la comitiva grana, encapçalada per Josep Maria Andreu

La plantilla, durant la seva visita al Santuari del Loreto.

El Nàstic realitza la tradicional ofrena al Santuari del LoretoNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera plantilla del Gimnàstic de Tarragona ha realitzat aquest migdia la tradicional visita al Santuari del Loreto després de la sessió d'entrenament matinal a les instal·lacions del Nou Estadi.

El Padre Mario, com sempre, ha estat l'encarregat de rebre a la comitiva grana i, després de la cerimònia, ha desitjat una temporada exitosa als presents, els quals li han agraït el gest i li han promès esforç en aquesta nova aventura a la Primera RFEF. El flamant entrenador grana, Raúl Agné, ha estat l'encarregat d'encendre el ciri amb l'escut del Nàstic, el qual acompanyarà a l'equip aquesta temporada des de la muntanya del Llorito.

L'ofrena ha comptat amb la participació del president, Josep Maria Andreu; els cinc capitans, Joan Oriol, Javi Bonilla, Pedro Martín, Aythami Artiles i Pol Domingo; el director esportiu, Sergi Parés; el director general, Lluís Fàbregas; el responsable de l'Àrea de Negoci, José María Andreu; i el delegat del primer equip, Xavi Roch. També hi van ser els col·laboradors de la Botiga-Museu l'Energia del Gimnàstic.

tracking