Diari Més

El Nàstic incorpora al porter Teodoros Venetikidis

Estava a prova amb el Valencia Mestalla

Teodoro Venetikidis

El Nàstic incorpora al porter Teodoros VenetikidisCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja té el porter que necessitava. Teodoros Venetikidis completarà la porteria grana després que el club tarragoní hagi arribat a un acord amb el meta grec, que estava a prova amb el Valencia Mestalla, però que acabarà militant en el club tarragoní.

El porter signa per dues temporades i la seva presentació s'anunciarà en els pròxims dies. Està previst que el jove meta s'uneixi a la dinàmica preparatòria de la resta de companys en l'entrenament de demà al matí, a dos quarts de deu del matí, a les instal·lacions del Nàstic.

Venetikidis té 20 anys i estava a prova des del 12 de juliol amb el filial valencianista. El grec fa 192 centímetres d'altura i mai va arribar a debutar a la Primera Divisió de Grècia, tot i militar en clubs que en formaven part com el PAE Veria i el PAS Giannina. Tres enfrontaments va estar convocat entre els dos conjunts, però sempre va veure els duels des de la banqueta.

El seu últim equip va ser l'AEP Kozanis, de la tercera categoria grega, amb el qual va disputar dos enfrontaments, pels 49 disputats a la Super League 1 juvenil.

El Nàstic necessitava un tercer porter perquè, comptant amb tres metes del primer equip, la Real Federación Española de Fútbol permet comptar amb un total de divuit fitxes pel primer equip. Si tan sols hi hagués hagut dos metes en plantilla, les fitxes s'haurien vist reduïdes a disset, el que hauria representat un problema pels interessos del club grana.

El Nàstic coneix perfectament al seu nou meta, ja que va ser el titular en el partit amistós d'aquesta pretemporada que va enfrontar als tarragonins al Valencia Mestalla, amb derrota dels de Raúl Agné per 2-0.

Dani Parra

S'havia estudiat la possibilitat que Dani Parra fos aquest porter, però el club grana ha preferit no tallar la projecció del meta del filial CF Pobla de Mafumet. I és que el tercer porter del primer equip, segons la reglamentació de la Federació, no pot baixar al filial i, per tant, Venetikidis haurà d'intentar fer-se amb un lloc sota els pals del primer equip, ja que mai podrà actuar amb la Pobla.

tracking