Vuit dels gols de la pretemporada del Nàstic han arribat a pilota aturada

Raúl Agné dona molta importància a un aspecte essencial, ja que qualsevol detall pot decidir un enfrontament

Aythami Artiles celebra el gol que va anotar dissabte a Olot, a la sortida d'un servei de cantonada.

Vuit dels gols de la pretemporada del Nàstic han arribat a pilota aturadaNàstic

La pilota aturada ha estat molt important durant la pretemporada del Gimnàstic de Tarragona. De fet, vuit dels dinou gols que s'han anotat durant la preparació grana han estat d'aquesta manera: cinc després d'un servei de cantonada, dos de remat en falta lateral i un de penal. Vuit de dinou significa que el 42,1% de les dianes en els set duels amistosos disputats han arribat en accions aturades.

Dels cinc gols que han arribat en accions de córner, dos van ser contra el Girona, en la victòria del Nàstic en el marc de la Copa Ciutat de Tarragona (2-1). Pablo Fernández va iniciar la remuntada amb un bon cop de cap i, a deu minuts del final, Pedro Martín va aprofitar un refús per a anotar el gol que donava la victòria als tarragonins. Remuntada contra un equip de Segona Divisió A (que la temporada passada gairebé puja a Primera) i gràcies a dues accions d'estratègia. Més no pot demanar un entrenador.

L'últim gol que s'ha produït en un córner va ser aquest dissabte, quan Aythami Artiles es va enlairar per aniquilar l'Olot en la darrera prova de la pretemporada. Pol Prats, a la sortida d'un córner, va anotar un dels cinc gols del triomf del Nàstic a Deltebre contra La Cava (0-5). Finalment, en el partit d'entrenament contra la Pobla, Pedro Martín també va rematar a gol un córner.

Pel que fa a faltes laterals, una va ser davant del filial CF Pobla de Mafumet, amb Fullana com a assistent i Marc Trilles com a rematador final. L'altra, davant de La Cava, amb Bonilla passant-la i Jannick Buyla rematant des de l'interior de l'àrea. Finalment, Pedro Martín va marcar un penal contra el filial, que completen aquestes set dianes des de la pissarra.