Diari Més

Quatre victòries, un empat i dues derrotes durant la pretemporada del Nàstic

Tot a punt per a l'inici de Lliga

Fran Carbia, durant el partit contra La Cava (0-5).

Quatre victòries, un empat i dues derrotes durant la pretemporada del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va posar aquest dissabte punt final a la seva pretemporada, almenys pel que fa a enfrontaments amistosos. Ho va fer amb victòria, a la Garrotxa, contra l'Olot (0-1), amb gol d'Aythami Artiles.

Han estat setmanes de preparació dures per als futbolistes, en les quals Raúl Agné ha intentat traslladar als futbolistes què vol de cadascun d'ells individualment i també què n'espera com a equip. A nivell de resultats, quatre victòries, un empat i dues derrotes, que serveixen de ben poc de cara a la temporada, però que poden servir de guia per conèixer de què és capaç el Nàstic.

Els d'Agné van començar caient golejats a l'Estadi Johan Cruyff, 4-0, contra el primer equip del Barça. Una prova massa dura per començar. Tot seguit, duel d'entrenament contra el filial Pobla de Mafumet amb resultat de 7-1 pels grana.

Tot seguit, gran triomf contra el Girona (2-1), derrota contra el Valencia Mestalla (2-0), empat al camp del Barcelona B (0-0) i victòries contra La Cava (0-5) i l'Olot (0-1).

tracking