Diari Més

Reus Deportiu i Club Patí Calafell debutaran demà a la Lliga Catalana

Els calafellencs jugaran contra el Caldes a les set i, els reusencs, davant del Voltregà a les nou

Raúl Marín tornarà a intentar brillar amb la samarreta del Reus Deportiu.

Reus Deportiu i Club Patí Calafell debutaran demà a la Lliga CatalanaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu i el Club Patí Calafell iniciaran demà el seu camí en la temporada 2021-22. Abans de començar amb els plats forts, l'OK Lliga i les competicions europees, toca posar-se a to i, la millor manera per a poder fer-ho, és una Lliga Catalana que servirà per mesurar el nivell dels conjunts participants.

Els dos conjunts tarragonins que hi participaran seran el Reus Deportiu i el Club Patí Calafell. La competició s'iniciarà amb la fase de grups i tant reusencs com calafellencs debutaran demà. El primer a entrar en acció serà el Calafell, que visitarà al Club Hoquei Caldes en una cita que arrencarà a les set de la tarda. Dues hores més tard, a les nou, el Reus rebrà la visita del Club Patí Voltregà.

Després de la primera part de la competició arribarà el moment de la fase final, que arrencarà el 31 d'agost amb els partits de quarts de final. Els dos primers classificats de cadascun dels grups hi passaran de forma automàtica. Els dos primers duels de quarts es disputaran el dia 31 d'agost a Sant Hipòlit de Voltregà.

Els dos conjunts tarragonins jugaran dissabte, però avui també hi ha dos partits més previstos. Es tracta del Futbol Club Barcelona-Igualada (set de la tarda) i el Club Esportiu Leida-Club Esportiu Noia Freixenet (dos quarts de nou).

La Lliga Catalana la disputen un total de dotze equips, distribuïts en quatre grups formats per tres equips cadascun, en format de lliga regular a una única volta.

El reglament de la competició indica que, en cas de no poder-se disputar algun partit de la lligueta per causa de força major, com ara lesions o confinaments per culpa del coronavirus dins del període definit per als partits de la fase de grups, es donarà el partit per perdut a l'equip que ha tingut la incidència.

Per altra banda, en cas que un equip classificat no pugui passar a la ronda de quarts de final per causes de força major, ocuparà la seva posició el següent del seu mateix grup. Si aquesta situació afecta a més d'un equip del mateix grup, aquestes places les ocuparien els millors tercers classificats de la resta de grups, segons detalla la Federació Catalana d'Hoquei Patins.

tracking