Diari Més

El Nàstic aposta per fitxar un tercer porter i Dani Parra jugarà al filial

Si Parra fos el tercer meta del primer equip no podria baixar a jugar amb la Pobla i aquesta circumstància tallaria la seva progressió

Dani Parra, durant un moment del Nàstic-Pobla de divendres, defensant la porteria del filial.

Dani Parra apunta a tercer porter del primer equip del Nàstic el pròxim cursNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona fitxarà un tercer porter. Aquesta és la intenció del club, que té en la incorporació del meta com una de les carpetes obertes abans que es tanqui el mercat d'estiu.

La decisió del club grana arriba motivada per diversos factors. El primer és que, amb tres porters a la primera plantilla, el Nàstic podrà inscriure un total de divuit futbolistes no sub-23 amb fitxa del primer equip. El segon, que Dani Parra, en principi, ha de ser el meta titular al filial CF Pobla de Mafumet i, si ell acabés sent l'escollit com a tercer meta del primer equip, el reglament l'impediria baixar a jugar amb l'equip de Tercera RFEF.

Encara queden gairebé dues setmanes de mercat, pel que hi ha temps per rumiar i intentar encertar en la incorporació del meta. Ara bé, tenint en compte que Raúl Agné compta amb Manu García com a primer porter i que, en principi, Gonzi serà el segon competint-li sempre la titularitat, contractar un tercer meta sabent que ho tindrà més que complicat per disposar de minuts no serà gens senzill.

No està descartat al cent per cent que, en funció de com es comporti el mercat, Parra o algun altre porter amb fitxa de la Pobla puguin complir aquesta funció, però un meta veterà tampoc seria gens descartable. No és habitual en el món del futbol tenir tres porters en plantilla que puguin competir per la titularitat i, en aquest sentit, haurà d'aparèixer l'habilitat de Sergi Parés, director esportiu grana, per trobar una peça que encaixi exactament amb el que reclama el club tarragoní.

La incorporació del porter no serà l'única a escometre abans que tanqui el mercat, ja que el Nàstic vol fitxar un centrecampista que sigui capaç de competir amb Javier Ribelles i que pugui aportar estabilitat, força i intel·ligència a la medul·lar. Ara mateix, no hi ha cap operació que estigui avançada i, per tant, el Nàstic seguirà esperant opcions que puguin ajudar a l'equip i millorar-lo, però que no signifiquin grans problemes a nivell econòmic.

tracking