Diari Més

Un centrecampista, prioritat pel Nàstic abans d'acabar el mercat

El club sap que necessita un '6' per competir amb Javier Ribelles i aportar força a la medul·lar

Javier Ribelles, durant l'amistós de dissabte al Johan Cruyff contra el Barcelona B (0-0).

Un centrecampista, prioritat pel Nàstic abans d'acabar el mercatNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona encara no ha dit l'última paraula en aquest mercat de fitxatges. Ni en el que fa referència a sortides ni tampoc en el capítol d'incorporacions. De fet, una cosa depèn necessàriament de l'altra.

La plantilla està pràcticament tancada, però el club vol buscar la «cirereta» del pastís, aquell jugador que acabi de compactar un grup de futbolistes que sigui capaç de lluitar per l'ascens de categoria. En aquest sentit, el club grana ha entès que li falta un 6, un centrecampista de tall defensiu, però que sigui capaç de moure l'equip, de posar-se'l a l'esquena i de tirar endavant partits en els quals es necessiti força i criteri en la zona ampla.

Es tractaria d'un perfil similar al de Fausto Tienza, ara al Racing de Santander, encara que no seria ben bé el mateix. Tienza era un centrecampista de tall mixt que jugava sempre per davant de Fran Miranda. Seria una barreja d'un futbolista i l'altre el que vol trobar el Nàstic en un mercat complicat, en el qual certs equips estan pagant sous molt elevats i que es presenta emocionant en el seu tram final, on molts clubs faran el que faci falta per tal d'aconseguir els jugadors desitjats.

En el 4-4-2 que dibuixa Raúl Agné al Nàstic, Javier Ribelles és actualment titular indiscutible. Al seu costat, Francesc Fullana o Jannick Buyla apunten a ser els escollits, ja que Pedro Del Campo està actuant una mica més escorat a la banda esquerra. El centrecampista que arribés ho faria per competir amb Ribelles, ja que Agné, de moment, no veu a Óscar Sanz preparat per assumir la gran responsabilitat de liderar el centre del camp del Nàstic. Sanz, recentment ascendit de la Pobla al primer equip, encara és jove (té 21 anys) i té marge de millora. Ara mateix, però, no entra en els plans del tècnic com a futbolista important en el primer equip.

Les fitxes

Quan el Nàstic inscrigui a un tercer porter pel primer equip, ja sigui Dani Parra o una altra incorporació, podrà utilitzar divuit fitxes no sub-23. Ara mateix, hi ha dinou futbolistes en aquesta situació, amb què un d'ells hauria d'abandonar el club. Si el club fitxa a l'esmentat centrecampista, passarien a ser dos els jugadors que haurien de continuar la seva carrera lluny de Tarragona. Per tant, Sergi Parés encara té molta feina en l'operació sortida.

tracking