Diari Més

Footters retransmetrà la Primera RFEF

La Federació Espanyola ha confirmat que ha cedit els drets a la plataforma per 3 temporades a raó de 8,33 milions d'euros cadascuna

Pedro Martin alliberant-se d'un defensor en l'últim partit disputat al Nou Estadi aquesta temporada, contra el València Mestalla.

Pedro Martin, Segona B, Nàstic, Nou Estadi, últim partit, València Mestalla.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Footters serà l'empresa encarregada de televisar els partits corresponents a la nova Primera RFEF, o sigui, en la qual hi competirà el Gimnàstic de Tarragona. Així ho ha detallat Andreu Camps, secretari general de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), qui ha recordat que ha estat una «venda de forma centralitzada per la cessió voluntària dels 40 clubs».

Els drets televisius s'han cedit, per cadascuna de les tres temporades per les quals Footters es fa càrrec de televisar la Primera RFEF, per un preu «7 milions d'euros a nivell nacional, de 330.000 euros a Europa i d'un milió d'euros a nivell mundial». El total, 8,33 milions d'euros. A banda de Footters, també es va presentar a les dues licitacions One Football International, que ha quedat a les portes.

Camps ha puntualitzat que «va haver-hi una primera licitació, amb una primera oferta que no va ser suficient per a la Federació, i no es va fer cap adjudicació» i que «se'n va fer una segona, que ha acabat amb aquesta adjudicació» anunciada.

tracking