Diari Més

Raúl Agné comença a definir el seu onze titular per a l'inici de la lliga

Pol Domingo és un dels futbolistes que més minuts ha jugat, aprofitant la incorporació tardana d'Albarrán

L'onze titular utilitzat per Agné en el partit jugat al Nou Estadi contra el Girona i que va repetir canviant Buyla per Fullana dissabte.

Raúl Agné comença a definir el seu onze titular per a l'inici de la lligaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pretemporada del Nàstic ja arriba a la recta final i, malgrat que encara queden dos partits més per disputar-se, avui contra la Cava i dissabte vinent contra l'Olot, amb cinc enfrontaments ja jugats, Agné comença a tenir el seu onze titular definit. Però això no vol dir que no pugui haver-hi canvis d'aquí a l'inici de la temporada, el cap de setmana del 28 i 29 d'agost contra el Sanluqueño.

Fins ara, hi ha onze futbolistes que han gaudit de més minuts que la resta dels seus companys o que, almenys, han sortit de titular més vegades que els altres. A la porteria, com és habitual en les pretemporades, l'entrenador està optant per la decisió salomònica de repartir exactament els mateixos minuts per tots dos porters i alternant també les titularitats, malgrat que sembla que Manu García té la partida guanyada a Gonzi. Respecte als jugadors de camp, hi ha cinc noms que destaquen per sobre de la resta. Un és Pol Domingo, que aprofitant que Carlos Albarrán es va incorporar més tard als entrenaments amb permís del club, ha sortit de titular en els cinc partits que s'han disputat fins ara, en quatre d'ells de lateral dret. El lateral esquerre també té nom propi, el mateix que l'any passat, Joan Oriol, qui ha jugat quatre dels cinc partits com a titular. A l'eix de la defensa, el qui més vegades ha estat escollit des de l'inici ha estat Quintanilla, amb quatre titularitats, malgrat que en una d'elles, la primera, contra el Barça, va ser expulsat quan s'havia disputat poc més de mitja hora de partit. Al seu costat hi apareix Aythami, que ha jugat tres partits d'inici, mentre que Trilles, que també ha gaudit de molts minuts, però gairebé sempre a la segona meitat, haurà de seguir lluitant per aconseguir prendre la partida a Quintanilla o Aythami.

Al mig del camp, sembla que Agné també té les coses clares i està apostant amb força per Ribelles, Pedro del Campo i Fullana. Els dos darrers han jugat quatre partits des del primer minut, mentre que Ribelles n'ha començat tres. Encara que Agné aposta per un sistema de joc del 4-4-2, opta per deixar caure a banda a Fullana o Pedro del Campo, de manera que l'altre forma parella al mig del camp amb Fullana. Per l'altra banda sembla que Robert Simón és qui parteix com a favorit, malgrat que Agné també ha donat minuts, gairebé sempre a les segones parts, a Karim L'Koucha i Fran Carbia, dos jugadors que sempre que trepitgen el terreny de joc deixen clar que volen i poden ser titulars en aquest equip, especialment Fran Carbia. En una situació similar es troba Jannick Buyla, que ha partit com a suplent en tres partits i com a titular en un, contra el Girona al Nou Estadi. Encara que el futbolista cedit pel Zaragoza és migcampista, Agné està optant per deixar-li un lloc a la banda.

On hi ha menys dubtes, almenys ara mateix, és en la dupla d'atac, formada per Pablo Fernández i Pedro Martín. Tots dos jugadors han sortit de titulars en tres dels cinc partits de preparació que s'han jugat fins ara i han ofert un bon nivell. Amb tot, cal tenir en compte que Edgar Hernández es va lesionar en el partit d'entrenament contra la Pobla de Mafumet i, fins al passat dissabte contra el Barça B, no va poder tornar a tenir minuts. És per això que, ara mateix, sembla que Pedro i Pablo tenen la partida guanyada, però ara serà quan Edgar començarà a tenir minuts per posar les coses més complicades a l'entrenador a l'hora d'escollir.

Dues setmanes més

Hi ha dos futbolistes als quals Agné també els ha donat l'oportunitat de ser titulars en dues ocasions, Pol Prats i Pol Ballesteros, i tots dos han complert quan han saltat al terreny de joc. En el primer partit que Ballesteros va sortir de titular, contra l'Atlético Levante al Nou Estadi, va realitzar un gran duel amb un gol, múltiples intents i sent un dels futbolistes més actius en atac. Agné també els ha volgut provar com a revulsius en les segones parts dels enfrontaments. Bonilla, que es va lesionar en el primer partit contra el Barça, i Albarrán, que es va incorporar més tard, són ara mateix els jugadors que han tingut menys minuts durant aquesta pretemporada, a la qual encara li resten dos partits. Encara que hi ha onze jugadors que s'han utilitzat més, la resta de plantilla encara té dues setmanes més per fer que el tècnic grana es replantegi el seu onze titular i apliqui alguna variació per al primer partit de lliga.

tracking