Diari Més

El Nàstic, sense pietat de La Cava (0-5)

Van marcar Buyla, Karim, Prats (2) i Ballesteros

Pol Ballesteros i Pol Prats van ser els millors del Nàstic.

El Nàstic, sense pietat de La Cava (0-5)Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic es va imposar aquest dilluns a la tarda, 0-5, a la Cava de Tercera Catalana en el duel de celebració del 90è aniversari dels ebrencs. Raúl Agné va aprofitar el duel per realitzar moltes proves i seguir extraient conclusions abans de l'inici lliguer. Dues pauses per hidratació es van realitzar en cada part, a causa de la calor d'un duel que va arrencar a les cinc.

Javi Bonilla mai deixarà de brillar amb el guant que té al seu peu esquerre. Ja sigui contra un equip de Segona B com si ho és de Tercera Catalana, és impossible no caure rendit a la qualitat que té aquest futbolista i a tot al que és capaç d'aportar a pilota aturada. I és que, en el 18', va regalar una gran assistència rasa en una falta lateral que va acabar amb el primer gol dels grana de la tarda. Buyla va fer-se l'orni per abandonar l'àrea petita, fer algunes passes enrere i disparar amb la defensa distreta.

Abans, també ho havia provat Bonilla amb un xut llunyà i Karim en un parell d'ocasions, però va ser el futbolista cedit pel Zaragoza qui va obrir la llauna. A sis minuts del descans, Karim va ampliar distàncies després d'una gran acció combinativa amb el recentment ingressat Pol Prats.

El mateix Prats, en el 51', va ampliar distàncies en un córner, però la jugada del partit la va protagonitzar un Ballesteros que, després d'una brillant acció personal, va foradar la xarxa cavera en el 72'. Ballesteros es va posar l'equip a l'esquena en el segon acte i va buscar el gol en nombroses ocasions, tant de jugada com a pilota aturada. Va aconseguir assistir a Pol Prats en el 86' per acabar d'arrodonir la golejada. L'últim amistós de la pretemporada, el de dissabte a Olot, a dos quarts de set de la tarda.

FITXA TÈCNICA La Cava. Figo, Arnau, David, José Luis, Raúl, Moi, Guillem, Carles, Imanol, Tomàs i Dani. També van actuar Pau Bartomeu, Carles Bartomeu, Moisés, Aleix, Ventura, Cristian, Ferran i Raúl. Nàstic. Gonzi, Pol Domingo, Óscar Sanz, Marc Trilles, Boaz, Karim L'Koucha, Monti, Javi Bonilla, Jannick Buyla, Fran Carbia i Óscar Romero. També van actuar Iván De la Peña, Pol Prats, Pol Ballesteros, Robert Simón, Cirkovic. Gols. 0-1, Jannick Buyla (18'); 0-2, Karim L'Koucha (39'); 0-3, Pol Prats (51'); 0-4, Pol Ballesteros (72'); 0-5, Pol Prats (86'). Targeta groga al local Ferran. Incidències. El Camp de Futbol IEM de Deltebre-La Cava va acollir a uns 200 espectadors.

tracking