Els d'Agné destaquen la seva pressió i solidesa defensiva en un nou empat a l'Estadi Johan Cruyff davant el FC Barcelona B

Partit seriós i sense gols del Nàstic davant d'un rival directe a la Primera RFEF (0-0)Nàstic

El Gimnàstic de Tarragona no aconsegueix passar de l'empat contra el FC Barcelona B en un partit tranquil on s'han destacat més per les actuacions defensives que ofensives. D'aquesta manera els de RaülAgnéapunten el seu primer empat aquesta pretemporada i sumen un partit més sense encert a la porteria rival. Un duel a l'Estadi Johan Cruyff que ha estat un petit tast d'un dels rivals directes que tindran els grana a la PrimeraRFEF.

Agnéva escollir un onze inicial format perManuGarcia, Pol Domingo,Quintanilla,Aythamii Joan Oriol a l'eix defensiu, amb Ribelles, Fullana, delCampoiSimónal mig del camp i bandes i amb la dupla de PedroMartíni Pablo Fernández a la punta d'atac. Un onze inicial que ven podria ser el principal durant la temporada regular de la PrimeraRFEF, amb l'excepció d'Albarrán, que no ha viatjat amb el grup per ocupar el seu lloc al lateral a causa d'unes molèsties. Els grana van començar el partit amb una alta intensitat, una pressió avançada que ja ve sent habitual pels d'Agnéque va servir per inquietar un Barça B que va tenir el control de l'esfèric fins a la primera pausa d'hidratació. La primera ocasió, però, va ser per RobertSimón, que es va trobar la pilota solta a l'àrea i va creuar un primer xut que va sortir molt per damunt de la porteria d'ArnauTenas. Les ocasions ofensives del Barça B van arribar a pilota parada, amb un particular duel entreMatheusiManuGarcia a través de xuts directes. Al quart d'hora de partit, el primer xut deMatheusde falta directa va acabar amb l'esfèric en mans del porter grana i minuts després, delCampoprovocaria una altra falta que li costaria la primera targeta groga del partit.Matheusno va desaprofitar l'ocasió per xutar una altra vegada, que va servir perquèManuGarcia s'estirés tot i que la pilota va sortir fora. Durant aquesta primera mitja hora de partit el Nàstic no es veia còmode al terreny de joc, deixant la possessió al Barça B que va intentar generar ocasions sense èxit, sempre topant amb el futbolista del partit, unAythamiArtilesque va fer gala de la seva veterania i solidesa defensiva no deixant passar ni una. Després de la pausa d'hidratació, el Nàstic va aconseguir ser el protagonista de les ocasions ofensives, fins i tot va tenir ocasions per avançar-se al marcador, amb el remat de cap de Ribelles en un córner picat per Joan Oriol.

Els de RaülAgnévan començar la segona part de la mateixa forma que van començar el partit, pressionant la sortida de pilota dels rivals. Els primers canvis van arribar al minut 54,FranCarbiaiJannickBuylas'incorporaven al terreny de joc, substituint a Pedro Martin i Pedro delCampo. Uns canvis que van animar ofensivament a l'equip. El Barça B també la va tenir, amb una jugada al contraatac que va culminar Mortimer amb un xut enverinat.

ConnexióCarbia- Edgar

Al minut 64 va entrar al terreny de joc Edgar Hernández iKarimLKouchaper Pablo Fernández iSimón. AmbFranCarbiai Edgar Hernández junts al terreny de joc, el Nàstic va poder gaudir de moltes ocasions de gol derivades a la connexió dels dos jugadors, que tornen a retrobar-se en un mateix equip després de coincidir al Reus. Al minut 68,FranCarbiava posar una bona centrada a l'àrea grana que va forçar a actuar al porter del Barça B a rebutjar la pilota davant la possible rematada d'Edgar, que ja es trobava preparat per empènyer la pilota. Minuts després, una recuperació de l'esfèric va provocar una nova centrada deFranCarbiaque va ser refusada per la defensa. A les acaballes del partit,JavierBonillava substituir a Ribelles al centre del camp, però no va fer canviar la dinàmica. Malgrat haver-hi algunes arribades en ambduesporteries, cap va sentir massa perill per als porters. Els defensors dels dos equips van destacar la seva solidesa i ningú va voler arriscar a caure derrotat.

Els de RaülAgnéacaben així amb el primer empat d'aquesta temporada, un altre més a l'Estadi Johan Cruyff davant d'un dels rivals directes d'aquesta temporada a la PrimeraRFEF. Un duel que, de fet, es repetirà a la segona jornada de la competició,els blaugranaseran els primersavisitar al Nàstic al Nou Estadi.