Diari Més

El Nàstic tindrà equip femení a Segona Catalana aquesta temporada

El club ja s'ha inscrit a la Federació Catalana de Futbol i pròximament donarà més detalls sobre el conjunt

Un instant del vídeo per informar del nou conjunt.

El Nàstic anuncia un equip femeníNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic va anunciar ahir que aquesta temporada comptarà amb un equip femení que militarà a Segona Catalana. L'entitat grana ho va anunciar amb un vídeo a les xarxes socials en el qual es pot veure una noia cordant-se les botes i sortint del vestuari fins a trepitjar la gespa del Nou Estadi.

L'anunci de la creació d'aquest nou equip arriba deu anys després de la desaparició del primer equip femení. Aquest es va crear la temporada 2009-2010 i va competir a la Superlliga Femenina, l'antiga màxima categoria del futbol femení durant dues temporades. A la 2010-2011 es va posar punt final a aquesta iniciativa. En aquella ocasió, els grana van poder inscriure l'equip a la màxima categoria del futbol femení perquè la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) permetia que els clubs que tinguessin el primer equip masculí a la lliga de futbol professional, poguessin disposar d'un femení a la primera divisió.

Ara, onze temporades més tard, el Nàstic haurà de començar des de zero a la Segona Catalana, ja que, en la intenció d'anar professionalitzant cada vegada més el futbol femení i reduir les diferències amb el masculí, per jugar a Primera Divisió cal guanyar-s'ho al camp. Així doncs, els tarragonins començaran a Segona Catalana i tindran per sobre la Primera Catalana, Preferent, Segona Divisió i Primera.

Pel que fa al nou conjunt femení, el club anunciarà en els pròxims dies nous detalls esportius d'aquest Nàstic Femení 21-22 que ja està inscrit a la Federació Catalana de Futbol. Caldrà esperar, doncs, per conèixer el cos tècnic, el procés de selecció de jugadores i on competirà l'equip al llarg de la temporada, entre altres. D'altra banda, està previst que en els pròxims dies, la Federació Catalana de Futbol faci públic el calendari de la Segona Catalana.

Pel que fa al futbol femení, el Nàstic va crear la temporada passada un equip femení de futbol sala i compta també amb algunes jugadores al futbol base, ja que poden competir en equips mixtes fins a infantil.

tracking