Diari Més

Cheikh jugarà cedit al Recreativo Granada aquesta temporada

El club ha trobat una nova cessió per al tercer porter grana, que seguirà buscant minuts fora de Tarragona

Cheikh Kane Sarr en un entrenament d'aquesta pretemporada sota les ordres de l'entrenador de porters, Manolo Oliva.

Cheikh jugarà cedit al Recreativo Granada aquesta temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic està centrat en l'operació sortida, ja que ara mateix hi ha una fitxa sènior –major de 23 anys– més de les permeses. A més, també estava buscant una sortida a Cheikh Kane Sarr, tercer porter grana que marxarà cedit al Recreativo Granada en les pròximes hores si les negociacions no es torcen.

Cheikh va estar cedit la darrera temporada a l'Oviedo Vetusta, el filial del Real Oviedo que militava a Segona Divisió B. A terres asturianes el porter només va disputar vuit partits encaixant 14 gols i aconseguint deixar la porteria a zero en dues ocasions. Unes dades, especialment el nombre de partits, insuficient per comprovar si Cheikh pot acabar tenint un rol destacable a la porteria del Nou Estadi. Aquest fet sumat al fet que el club compta amb un porter experimentat i d'alt nivell com és Manu García, que apunta a ser el porter titular, i un amb una bona projecció i el millor escuder per si algun dia falla Manu, com és Gonzi, ha fet que el club hagi buscat una sortida per a Cheikh perquè gaudeixi de més minuts dels que disposaria a Tarragona.

Si les negociacions entre el Granada i el Nàstic arriben a bon port, Cheikh marxarà cedit aquesta temporada al filial del conjunt andalús amb l'esperança que pugui gaudir de més minuts dels que va tenir l'anterior campanya amb el filial del Real Oviedo. Amb tot, allà es trobarà una competència forta amb Ángel Jiménez que la temporada passada va debutar amb el primer equip a Primera, però que seguirà al filial una temporada més. En cas que la cessió fructifiqui, Cheikh es trobarà en terres andaluses amb el seu principal aval, David Comamala, director esportiu que el va portar al Juvenil A del Nàstic quan ocupava aquest càrrec en el futbol base tarragoní, i que ara està a la direcció esportiva del primer equip del Granada. Precisament, la temporada passada Comamala i Cheikh també van coincidir al Real Oviedo, on un formava part de la direcció esportiva i l'altra va arribar cedit per ocupar la porteria del filial.

Tal com ja va explicar aquest mitjà en l'edició de dilluns, Dani Parra serà l'encarregat de completar la porteria grana, ja que el Nàstic necessita tenir tres porters en plantilla per poder comptar amb 18 fitxes sèniors, una més que si tingués dos arquers.

tracking