Diari Més

Dani Parra apunta a tercer porter del primer equip del Nàstic el pròxim curs

Cheikh Sarr té moltes opcions de marxar aquest estiu i això li obriria les portes de primer equip grana, a l'ombra de Manu García i de Gonzi

Dani Parra, durant un moment del Nàstic-Pobla de divendres, defensant la porteria del filial.

Dani Parra apunta a tercer porter del primer equip del Nàstic el pròxim cursNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Parra serà, molt probablement, el tercer porter del Gimnàstic de Tarragona de la pròxima temporada. Serà així sempre que Cheikh Sarr, que ara també és meta del primer equip, abandoni el club, ja sigui en forma de cessió o de marxa definitiva.

El fet de comptar amb tres porters pel primer equip està estretament relacionat amb el nombre de fitxes que pot tenir cada club. En el cas que hi hagi tres metes en una plantilla de Primera RFEF, el nombre de fitxes totals ascendeix a divuit, mentre que, si hi ha dos porters, passen a ser disset.

Aquests tres porters serien Manu García, fitxat aquest mateix estiu procedent de la Ponferradina de Segona Divisió A; Gonzi, que continua de la passada temporada, i el mateix Parra, que el curs passat també va estar en dinàmica de primer equip tot i que sempre va romandre a l'ombra de Wilfred, José Aurelio Suárez i també de Gonzi.

La jerarquia enguany està molt clara a la porteria. Si res no canvia, principalment en forma de lesió, Manu García serà el porter titular. Per a això va ser contractat a Tarragona i, a més, la seva gran actuació contra el primer equip del FC Barcelona, en la qual va salvar sis pilotes que entraven a porteria, li atorga encara més punts com a indiscutible.

Gonzi, que la passada temporada no va tenir continuïtat, sobretot, a partir de la lesió, haurà d'esperar la seva oportunitat. En tercer terme, apareix aquest tercer porter que, en principi, serà Parra, ja que hi ha equips interessats en Cheikh i el Nàstic no creu que estigui preparat encara per assumir un rol important en el primer equip.

El major problema de tenir tres porters és que tots tres han de tenir dorsal del primer equip, fet que significa que aquell que tingui el «25» a l'esquena, no podrà baixar a ajudar al filial CF Pobla de Mafumet.

tracking