Diari Més

El Nàstic ofereix la renovació a Pedro Martín fins al 30 de juny del 2023

El davanter compta amb propostes per marxar però està molt feliç a Tarragona i ambdues parts esperen arribar a un acord

Pedro Martín, durant l'amistós entre el N`satic i el Zaragoza.

Pedro Martín, Fausto Tienza i Amang no van jugar a València per molèstiesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pedro Martín compta a sobre de la taula amb una oferta de renovació per part del Gimnàstic de Tarragona. El davanter, que finalitzar el seu contracte el 30 de juny del 2022, té una proposta del club grana per tal d'allargar aquesta vinculació una temporada més, amb què, si l'acceptés, acabaria contracte d'aquí a dues campanyes.

El punta andalús ja porta dos anys al Nàstic, en els quals no ha pogut demostrar tot el seu potencial golejador. En dues temporades molt confuses, tant pel que ha suposat el coronavirus com pels canvis a la banqueta en el cas de la primera campanya, Pedro mai ha pogut demostrar el potencial que havia posat de manifest durant la seva etapa a Lleida quan, al costat de Juanto Ortuño, va formar una societat.

El Nàstic té la intenció de renovar a un jugador que en un any acaba el seu contracte i pel qual va realitzar una gran inversió. El va treure del Lleida Esportiu per uns 180.000 euros pagant la clàusula i li va assegurar tres anys de contracte amb una fitxa molt elevada. Ara, després de dues temporades, han arribat els equips que volen comptar amb ell. Un de l'estranger i algun altre de la Primera RFEF s'han interessat en la seva situació. Ara bé, en els dos casos, el futbolista i el club grana ho tenen clar: la prioritat és continuar a Tarragona i ambdues parts faran el possible, en el marc d'una situació coherent, perquè així sigui.

La fitxa de Pedro Martín és una de les més elevades de l'equip i, d'aquesta circumstància, n'és ben conscient el Consell d'Administració, que ha actuat en conseqüència i ha proposat una renovació fins d'aquí a dos estius.

El club grana compta al cent per cent amb un Pedro Martín que espera que aquest tercer any al Nàstic sigui el que l'ajudi a esclatar com a futbolista i li doni l'impuls definitiu que tothom espera d'ell.

El club grana es reunirà amb Pedro o bé aquesta pròxima setmana o l'altra per acabar de definir el contracte d'un futbolista que agrada molt a Raúl Agné, entrenador del primer equip, i que encara ha de demostrar molt amb la samarreta del conjunt tarragoní.

tracking