Diari Més

Robert Simón, Buyla i Aythami arriben al Nàstic amb la il·lusió per bandera

Amb aquestes tres presentacions, tan sols manca la de Cirkovic, absent per un procés viral

D'esquerra a dreta, Robert Simón, Jannick Buyla, Josep Maria Andreu, Sergi Parés i Aythami Artiles.

Robert Simón, Buyla i Aythami arriben al Nàstic amb la il·lusió per banderaTwitter Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Simón, Jannick Buyla i Aythami Artiles ja vesteixen de grana. Tots tres van ser presentats aquest dimecres a la Botiga-Museu del Nàstic, en la qual l'expectació ha anat creixent a mesura que passaven els minuts per conèixer els primers pensaments com a grana de tres dels últims fitxatges del Gimnàstic de Tarragona. Tan sols va faltar a la seva posada de llarg Alexandar Cirkovic, que, amb un procés viral, no va poder estar-hi present.

Josep Maria Andreu, president grana, va donar la benvinguda als tres futbolistes i va ser el director esportiu, Sergi Parés, l'encarregat de definir-los un a un. Sobre Robert Simón va dir que «va ser un jugador sorpresa la passada temporada, amb set gols i vuit o nou assistències al Badalona», d'on prové. De fet, segons el màxim responsable esportiu grana, «en la primera fase va ser el jugador més desequilibrant del grup». Una gran pressió la que el director esportiu va vessar sobre el futbolista.

De Buyla, cedit del Zaragoza fins al 30 de juny del 2022, va assegurar que té «bona capacitat tècnica i dona molt de ritme a l'equip», mentre que sobre Aythami, central procedent del Las Palmas, va finalitzar que «volíem un jugador que tingués jerarquia, lideratge i que pogués manar a la línia».

Els jugadors

Robert Simón va afirmar estar «molt content i il·lusionat per unir-me a un club amb tanta història com ho és el Nàstic», tot afegint que «ens espera una temporada molt il·lusionant». El jugador té «ganes de començar» tot i ser conscient que, per culpa de la covid, no va poder iniciar la pretemporada el 6 de juliol igual que la resta de companys. «Per sort, només m'he perdut les dues primeres setmanes», va dir al respecte, tot puntualitzant que «ara és quan arriba la part important de la pretemporada».

Buyla va assegurar arribar a Tarragona «per fer un pas endavant en la meva carrera» i confia molt «en la plantilla que tenim». Un dels dubtes que té l'afició és quin tipus de centrecampista és el jugador de 22 anys, i així es va definir: «Em considero un jugador d'ampli recorregut, que té arribada i que pot marcar algun gol». Amb aquesta declaració d'intencions, queda clar que les tasques defensives no seran cosa seva.

Finalment, Aythami va posar molt en valor a la plantilla, l'entrenador i tot el que s'ha trobat en la seva arribada a Tarragona. «M'encanta la ciutat, el club, l'equip i com fa les coses l'entrenador, és un club que funciona com si milités a Primera Divisió». Sobre la lesió en el Tendó d'Aquil·les, que el va mantenir apartat de gairebé tota la segona meitat de la temporada passada a Las Palmas, va assegurar que «està oblidada, em vaig operar al gener i vaig treballar molt per acabar jugant la campanya passada, com així va ser».

tracking