Diari Més

Tòquio 2020

Aina Cid i Virginia Díaz, sisenes a la final de dos sense timoner

No van poder seguir el ritme de la final i van marxar últimes durant tota la cursa

Cid i Díaz no van poder ser competitives a la final.

Aina Cid i Virginia Díaz, sisenes a la final de dos sense timonerEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ampostina Aina Cid i la càntabra Virginia Díaz, tres vegades medallistes europees en dos sense timoner, van ocupar la sisena plaça en la final dels Jocs Olímpics de Tòquio, en la qual es va imposar el bot de Nova Zelanda (6.50.19).

Grace Prendergast i Keri Gowler, campiones del món en 2019, són les noves campiones olímpiques. La plata va ser per a Rússia, a 1.26, i el bronze per al Canadà, a 1:91.

Cid i Díaz, bronze continental enguany, campiones d'Europa en 2019, no van poder seguir el ritme de la final i van marxar en la sisena posició des de sortida fins a la meta en el Canal Sea Forest, en la penúltima jornada del rem olímpic.

Prèviament, el dos sense timoner de Jaime Canalejo i Javier García també va acabar sisè en la seva final, dominada amb autoritat per la parella croata formada per Martin i Valent Sinkovic, que va revalidar el títol guanyat en Rio fa cinc anys.

Els germans croats van imposar un ritme frenètic que els va permetre adquirir cada vegada major avantatge fins als 1.500 metres, quan els seus perseguidors romanesos van estrènyer.

Els Sinkovic van guanyar amb temps de 6.15.29, la plata va ser per a Romania a 1.29 i el bronze per a Dinamarca a 4.59.

Canalejo i García, pel carrer sis, en un matí de calor sufocant en el Canal Sea Forest malgrat l'hora primerenca, van fer el cinquè temps al pas pels 500 metres, el quart pels 1.000 i el sisè pels 1.500, que ja no van poder millorar.

tracking