Diari Més

Carlos Albarrán torna als entrenaments i Agné ja els té a tots a disposició

Exceptuant Javi Bonilla, lesionat, la resta de jugadors entrenen a ple rendiment preparant la seva estrena a la nova Primera RFEF

Carlos Albarrán, feliç després del seu retorn als entrenaments.

Carlos Albarrán torna als entrenaments i Agné ja els té a tots a disposicióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Albarrán va tornar ahir als entrenaments del primer equip del Gimnàstic de Tarragona. Amb el retorn del lateral dret a les sessions, Raúl Agné ja pot comptar amb la totalitat dels futbolistes del primer equip, a excepció del lesionat Javi Bonilla, que estarà unes dues setmanes de baixa després de la lesió patida durant l'amistós contra el Barça al Johan Cruyff.

Albarrán va ser un dels homes que no va poder començar la pretemporada a temps, per culpa del coronavirus. No va ser l'únic, ja que un gran grup de jugadors, entre positius i contactes del primer equip, del filial i del juvenil A tampoc van estar presents en el primer dia en el qual els va citar Raúl Agné per iniciar la pretemporada. El coronavirus, com ha passat a gairebé tots els equips, també ha colpejat al Nàstic en aquest inici de temporada.

El lateral, que ha vist com aquesta temporada tampoc li han fitxat competència directa en la banda dreta de la defensa, ha estat l'últim a tornar, després que totes les proves hagin donat negatives i, d'aquesta manera, s'hagin solucionat els problemes relacionats amb la pandèmia que tant de mal està fent a la societat en general i, entre d'altres, a l'esport en particular.

El penúltim a tornar a les sessions va ser, aquest mateix dilluns, un Robert Simón que, segons va informar el Nàstic mitjançant un comunicat el passat 7 de juliol, va ser contacte estret d'un cas de coronavirus i no va poder iniciar la pretemporada.

En aquell mateix comunicat, el club grana va informar que, entre positius i contactes estrets, no van estar presents en els entrenaments Pedro Martín, Óscar Sanz, Dani Parra, Kim Lorca, Oscar Romero, Marc Montalvo i Jannick Buyla. En el mateix comunicat hi afegia a Carlos Albarrán i al meta Cheikh Sarr, però detallava que tenien permís de l'entitat per absentar-se de les sessions.

Gairebé els mateixos

Tenint en compte que la posició de lateral dret no compta amb cap nou inquilí, la defensa del Nàstic de cara a la temporada 2021-22 serà pràcticament la mateixa que la de la temporada passada.

En el lateral esquerre hi serà Joan Oriol i, en cas de necessitat, també hi actuarà Javi Bonilla. En el partit contra el Barça es va veure com Agné comptava amb el sorià en la medul·lar, però també compleix perfectament com a defensor i, per tant, serà la solució per suplir al cambrilenc o, fins i tot, intentar competir-li el lloc.

A l'eix és on s'ha produït l'únic canvi respecte a la temporada passada. Continuen Pol Domingo, que pot actuar també en els dos laterals i fer-ho oferint un gran rendiment, Alex Quintanilla i Marc Trilles. Qui no va seguir és Jesús Rueda, el qual ha estat rellevat per Aythami Artiles, futbolista de 34 anys arribat de la UD Las Palmas i que intentarà oferir experiència i seguretat al darrere.

tracking