Diari Més

Jocs Olímpics

Aina Cid i Virginia Díaz es classifiquen per la final de doble sense timoner de rem als Jocs de Tòquio

La tarragonina i la càntabra, terceres a les femifinals de doble sense timoner de rem

Imatge de Cid i Díaz durant la disputa dels quarts de final.

Aina Cid i Virginia Díaz es classifiquen per la final de doble sense timoner de rem als Jocs de TòquioEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ampostina Aina Cid i la càntabra Virginia Díaz lluitaran per les medalles aquest dijous en el doble sense timoner femení de rem dels Jocs Olímpics de Tòquio.

Aquesta matinada, hora catalana, les dues s'han assegurat com a mínim un diploma olímpic després d'acabar el seu semifinal en tercera posició al Canal Sea Forest.

Cid, que va ser sisena a Rio al costat d'Anna Boada, i Díaz ja tenen assegurat el diploma olímpic, però lluitaran per millorar la plaça en la final, que es disputarà a les 2.30 hora catalana.

Les espanyoles van concloure amb un crono de 6.50.63, a 3.22 de les vencedores de la mànega, les neozelandeses Grace Prendergast i Kerri Gowler, que van dominar en tot moment la regata (6.47.41) per davant de les russes Vasilisa Stepanova i Elena Oriabinskaia (6.50.24).

Cid i Díaz, bronze en els Europeus de Varese 2021, van fer una prova de menys a més. Al pas pels 500 i els 1.000 metres eren últimes, però en la segona meitat de recorregut van protagonitzar una magnífica remuntada i es van fer amb el tercer lloc i la plaça de finalistes amb solvència.

El seu crono és el pitjor dels equips classificat per a la final, ja que en l'altra semifinal va guanyar Grècia amb 6.48.70 en superar a Gran Bretanya (6.49.39) i el Canadà (6.49.46)

tracking