Diari Més

Nàstic i Pobla jugaran un partit d'entrenament divendres a porta tancada

La pretemporada dels tarragonins, al complet

Partit de pretemporada entre el Nàstic i la Pobla de Mafumet

Imatge del partit de pretemporada entre el Nàstic i la Pobla de Mafumet.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer equip del Nàstic té una cita amb el seu filial, el CF Pobla de Mafumet, aquest divendres i a porta tancada. Els dos conjunts disputaran un partit d'entrenament al Nou Estadi a partir de dos quarts de deu del matí. A partir de llavors, al Nàstic encara li restaran set duels amistosos. El primer, el del dimecres dia 4 d'agost, al Nou Estadi a les vuit del vespre, i amb l'Atlético Levante com a rival.

El següent duel també es jugarà a terres tarragonines. El rival, el Girona de Segona Divisió A, qui visitarà la ciutat en el marc del Trofeu Ciutat de Tarragona, tradicional ja en els últims anys. Aquest duel també arrencarà a les vuit.

El dimecres dia 11 d'agost, els tarragonins actuaran a Paterna contra el Valencia Mestalla. El partit començarà a dos quarts de vuit del vespre. El dissabte 14 d'agost, el Nàstic tornarà a visitar el Johan Cruyff, però per mesurar forces contra el Barcelona B i, el dilluns dia 16 d'agost, visita al Municipal de la Cava per jugar contra els ebrencs en el marc de les festes del poble a dos quarts de cinc de la tarda, un horari inusual a l'estiu.

El dissabte 21, a dos quarts de set, visita al camp de la UE Olot per part d'un Nàstic que també jugarà un duel amistós a Terol contra el Teruel.

tracking