Diari Més

Javi Bonilla estarà dues setmanes de baixa per culpa d'una lesió al soli

L'esquerrà es va fer mal en el transcurs del partit contra el Barça a l'Estadi Johan Cruyff i va demanar el canvi per precaució

Javi Bonilla, durant el primer entrenament de la present pretemporada del Nàstic, a les ordres de Raúl Agné.

Javi Bonilla estarà dues setmanes de baixa per culpa d'una lesió al soliGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Primer contratemps en la pretemporada del Gimnàstic de Tarragona, tot i que lleu. Javi Bonilla haurà d'estar dues setmanes de baixa per culpa d'una lesió al soli que va patir en el transcurs del partit que els grana van disputar contra el primer equip del FC Barcelona el passat dimecres dia 21 de juliol.

Bonilla va sortir al camp després del descans, però no va durar gaire sobre el verd. Després d'algunes accions, va demanar el canvi per precaució en notar que alguna cosa no rutllava bé. Va actuar correctament, ja que la lesió serà per a estar aturat durant unes dues setmanes, que poden acabar sent tres. El que està clar és que l'esquerrà, sí o sí, arribarà a l'inici de Lliga.

L'altre jugador que va demanar el canvi, també en el segon acte i també després d'entrar de refresc en el descans, va ser Fran Carbia. El davanter, però, no va tenir res més que unes molèsties que ja han desaparegut. Els inicis de pretemporada acostumen a anar lligats a aquests tipus de circumstàncies, motiu pel qual els entrenadors en general i Raúl Agné en particular donen minuts a molts jugadors per tal de repartir esforços.

A més, el fet de tenir tot un Barça al davant també provoca que els jugadors rivals hagin d'esforçar-se més en el físic. Robar-li l'esfèrica a l'equip de Ronald Koeman no és gens fàcil i, encara més, quan al davant hi ha jugadors del filial que volen agradar a l'entrenador per tal d'acabar tenint alguna oportunitat de jugar en el primer equip.

De centrecampista

Quan Bonilla va saltar a la gespa, el Nàstic ja actuava amb deu futbolistes per l'expulsió d'Alex Quintanilla a vuit minuts del descans.

El sorià es va col·locar en el centre del camp, que és una de les demarcacions que li té reservades Raúl Agné, qui també compta amb ell per la banda esquerra, tant com a defensa com en la medul·lar.

tracking