Diari Més

Lupu, a la rampa de sortida del Nàstic

L'arribada d'Aythami eleva a 19 les fitxes no sub-23 d'un Nàstic que voldria renovar al davanter, ara lesionat, per després cedir-lo

Lupu, durant el Cornellà-Nàstic que va tancar la lliga regular la passada temporada.

Lupu, a la rampa de sortida del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada d'Aythami Artiles al Gimnàstic de Tarragona ha provocat que sobri una fitxa no sub-23. O sigui, que un dels futbolistes amb contracte ha d'abandonar el club grana abans que comenci la pròxima temporada per tal de complir amb la reglamentació establerta per la Real Federación Española de Fútbol.

En aquest context, des del Nàstic tenen clar que el candidat número u a fer aquest sacrifici és Andrei Lupu. Ara bé, la situació del davanter romanès no és, ni molt menys, senzilla. Primer, perquè compta amb contracte en vigor amb el club grana fins al 30 de juny del 2022 i, segon, perquè està recuperant-se d'una lesió de genoll que no el permetrà tornar a jugar fins que estigui iniciada la pròxima temporada.

Així les coses, sorgeixen diverses vies. La primera, i que el club està rumiant, és la de renovar al davanter per, després, cedir-lo. D'aquesta manera, podria tenir minuts fora del Nàstic i el club no es veuria obligat a prescindir d'ell. Ara bé, el futbolista no té notícies de cap intent de renovació, ja que la seva principal intenció és la de complir el contracte amb el club tarragoní.

La segona opció, sempre que finalment Lupu fos l'escollit per a deixar la plaça no sub-23, seria rescindir el seu contracte, un horitzó en el qual el davanter no tindria res a dir.

El Nàstic vol anar amb peus de plom amb aquest tema, ja que sap que Lupu ho ha donat tot sempre en els minuts dels quals ha disposat. El romanès s'ha deixat la pell en cadascun dels 45 minuts que ha vestit la samarreta grana, uns minuts repartits en cinc enfrontaments, que van deixar la seva participació com a residual la temporada passada, però que sempre van deixar un bon regust de boca.

Lupu, a més, s'ha guanyat un lloc en el cor de l'aficionat del Nàstic. Els socis i aficionats, sempre que l'han vist sobre el verd, han comprovat com feia tot el possible per a aconseguir el millor resultat per als seus. Els crits de «Lupu, Lupu!» van ser habituals en el moment en el qual el jugador va entrar al verd, amb què està demostrat que l'afició està amb el davanter.

De moment, no hi ha negociacions iniciades, encara que el futbolista intueix que ell serà el damnificat tenint en compte que Raúl Agné ni l'ha vist jugar ni pot disposar d'ell al llarg de la pretemporada a causa de la lesió que el va apartar de l'equip a finals de la passada campanya. En el futbol tot pot passar i el club pot apostar per una altra baixa, encara que els pròxims dies seran claus.

tracking