Diari Més

Jocs Olímpics

Aina Cid aconsegueix arribar a semifinals dels Jocs Olímpics de Tokio 2020

L'esportista d'Amposta juntament amb Virginia Díaz es classifica a la categoria de rem doble sense timoner

Aina Cid i Virginia Díaz d'Espanya competeixen durant la tercera sèrie de rem en els Jocs Olímpics 2020, aquest dissabte en la Sea Forest Waterway a Tòquio (el Japó).

Aina Cid aconsegueix arribar a semifinals dels Jocs Olímpics de Tokio 2020Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'esportista d'Amposta Aina Cid aconsegueix classificar-se per a semifinals de rem, en la categoria de doble sense timoner.La parella formada per Aina Cid i Virginia Díaz va acabar per darrere de Nova Zelanda i Dinamarca en la tercera manga, que va tenir lloc aquest dissabte en el Canal SiguiForestde la badia de Tòquio, i va aconseguir una plaça per a les semifinals, quetendranlloc el pròxim 27 de juliol.

Unes proves que poden veure's alterades per l'acostament d'un tifó en els pròxims dies. El tifó número 8 de la temporada en el Pacífic es troba en aquests moments al sud-est de l'arxipèlag nipó, encara que està previst que entre el dilluns i el dimarts s'aproximi a Tòquio, la qual cosa podria provocar fortes pluges, maror i ratxes de vent, segons previsions de l'alerta meteorològica nipona.

El comitè organitzador «vigila les evolucions» del fenomen meteorològic i valorarà possibles canvis en les competicions que puguin veure's afectades, segons va dir avui el portaveu de Tòquio 2020,MasanoriTakaya, en roda de premsa.

tracking