Diari Més

El Nàstic arrencarà la temporada jugant contra l'Atlético Sanluqueño a camp contrari

La Primera RFEF 2021-22 arrencarà el cap de setmana del 29 d'agost

La primera jornada del grup 2 de Primera RFEF.

El Nàstic arrencarà la temporada jugant contra l'Atlético Sanluqueño a camp contrariRFEF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona arrencarà la temporada jugant contra l'Atlético Sanluqueño, i a camp contrari. Per tant, iniciarà el curs fora de casa i ho farà o bé el 28 o el 29 d'agost.

Consulta aquí el calendari del grup 2 i aquí el del grup 1.

El primer partit del Nàstic a casa serà contra el Barcelona B equip que, precisament, va ser el primer rival del Nàstic de la temporada passada, encara que aquell enfrontament es va disputar a l'Estadi Johan Cruyff.

Com a curiositat, cal destacar que, des de la jornada número 2 fins a la 4, el Nàstic mesurarà forces contra equips filials. En la tercera, repetirà partit a casa i ho farà contra el Betis Deportivo, mentre que a la quarta, els tarragonins visitaran al Real Madrid Castilla.

L'últim partit dels grana en el campionat regular serà a El Collao contra l'Alcoyano.

La seu de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) va acollir el sorteig, aquest migdia, dels calendaris dels dos grups de la nova Primera RFEF, tercera categoria a nivell espanyol i de nova creació.

Cal recordar que, en total, seran 40 els equips que prendran part en aquesta categoria, dividits en dos grups de 20. El Nàstic està enquadrat amb els equips catalans, l'Andorra, els valencians, murcians, manxecs, andalusos i el Real Madrid Castilla.

La temporada arrencarà el cap de setmana del 29 d'agost d'agost i finalitzarà el cap de setmana del 29 de maig.

tracking