Natació

Martí Rosell doble campió d'Espanya en 200 m esquena i 400 m lliures

El Club Natació Tàrraco finalitza el Campionat d'Espanya Aleví amb un total de 4 medalles d'or 1 de plata i 1 de bronze

Els nedadors del Club Tàrraco, després de participar a la prova.

Martí Rosell doble campió d'Espanya en 200 m esquena i 400 m lliuresCedida

Aquest dissabte es va celebrar el darrer dia del VIII Campionat d'Espanya Aleví que tenia lloc a la piscina 'SylviaFontana' de Tarragona. El Club Natació Tàrraco ha aconseguit tancar la seva participació amb un total de 4 medalles d'or 1 de plata i 1 de bronze.

Durant aquesta última jornada, MartíRosellha aconseguit ser doble campió d'Espanya en els 200 mesquenai 400 m lliures. Amb un registre de2'14"71 i4'08"17 respectivament, Martí ha aconseguit les dues medalles d'or i també ha batut el rècord del Campionat, anteriorment en4'10"08 d'AlejandroPueblade l'any 2016, en els 400 m lliures.

També va participar l'OnaRosellque ha nedat els400mlliure i assoleix la 5a posició. Marta Colom (2010), debutava en el seu primer campionat estatal en ambdues proves, i finalitza en 13a posició en totes dues, fent un temps de2'53"77 i2'58"41 respectivament, molt proper a les seves millors marques personals.

El Club Natació Tàrraco finalitza el Campionat d'Espanya Aleví de natació, amb 4 medalles d'or, 1 medalla de plata, i 1 medalla de bronze, alhora que finalitzem en 10a posició en categoria masculina, i 15a posició en categoria femenina.

Els nedadors del Club Tàrraco, després de participar en la prova.