Diari Més

Luis Martínez, objectiu número u per reforçar l'eix de la defensa del Nàstic

El central de 27 anys està en negociacions per renovar dues temporades amb el Betis, qui vol cedir-lo durant la primera campanya

Luis Martínez, en el moment que va signar el seu contracte amb el Betis, en el mercat d'hivern de la temporada 2019-20.

Luis Martínez, objectiu número u per reforçar l'eix de la defensa del NàsticBetis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té pràcticament perfilada la plantilla de la temporada 2021-22, encara que manquen alguns retocs molt puntuals per acabar de tancar-la. Un central ha d'arribar amb total seguretat i, possiblement, un altre futbolista de vocació més ofensiva també té opcions de fitxar, encara que només vindria si es tractés d'una gran oportunitat de mercat.

Pel que fa al defensor, el Nàstic té molt clar qui vol contractar. Es tracta de Luis Martínez, defensor central que la passada temporada i mitja ha jugat al filial del Betis i que la temporada recentment finalitzada ha estat un dels millors del seu equip. Aquest jugador té 27 anys, una edat impròpia i inusual per a un filial.

Ara bé, totes les informacions indiquen que el club andalús está molt content amb el rendiment ofert en la darrera campanya, fins al punt d'estar en negociacions amb ell per ampliar-li el contracte de cara a les pròximes dues campanyes.

Martínez, doncs, es troba ara mateix sense equip. Ara bé, el seu pas al Nàstic no serà, probablement, en qualitat de propietat. L'acord amb el Betis seria proper perquè el jugador es comprometés fins al 30 de juny del 2023, amb què el central estaria lligat les dues temporades abans esmentades amb el Betis. En la primera de les dues campanyes, la idea dels andalusos és la de cedir-lo a un equip de superior nivell perquè el futbolista comprovi si pot fer un gran salt en la seva carrera.

El Nàstic seria un club ideal per a poder fer de catapulta per al futbolista, en una jugada que seria beneficiosa per a ambdues bandes. Per al futbolista, perquè podria actuar en un club de gran nivell, aspirant a ascendir a la Segona Divisió A i, per al Betis, perquè el futbolista podria tornar amb opcions de marxar a un altre club de superior categoria o, fins i tot, per a poder utilitzar-lo per al primer equip. De fet, el fet que Manuel Pellegrini no compti amb el jugador de cara a aquesta temporada per al primer equip a Primera Divisió no ha estat un impediment perquè el jugador continuï sent un pilar fonamental en el club. És més, una gran campanya de Luis Martínez podria significar tornar al juny vinent amb opcions de fer pretemporada amb el primer equip.

Un Segona A

Quan el primer pas, el de la renovació amb el Betis, es faci efectiu, arribarà el segon. En aquest segon, el de cedir-lo, la idea inicial és sempre fer-ho a un club de Segona Divisió A. Ara bé, les plantilles estan molt avançades i ara mateix no hi ha molts clubs de la categoria de plata del futbol espanyol que hagin demostrat un gran interès pel central que pretén el Nàstic. Així, es passaria al següent esglaó, al de la Primera RFEF. Aquí, sí que el club tarragoní posarà tota la carn a la graella per fer-se amb un jugador que arribaria per suplir la marxa de Jesús Rueda però que, segons les previsions del club grana, tindria molt més protagonisme en les alineacions que el jugador extremeny.

tracking