Diari Més

El sorteig del calendari de la Primera RFEF es farà el 20 de juliol

Ho ha anunciat aquest divendres la Federació Espanyola de Futbol

Primer entrenament del primer equip del Nàstic de Tarragona que aquest any entrena Raül Agné

Primer entrenament del Nàstic 2021-22Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Espanyol de Futbol ha anunciat aquest divendres, a través de les seves xarxes socials, que el sorteig del calendario de competició de la Primera RFEF i de Primera Iberdrola, al primera divisió femenina, es faran la pròxima setmana.

Segons explica la federació, el dia 20 es farà el sorteig de Primera RFEF, on jugarà aquesta temporada el Nàstic de Tarragona. El sorteig començarà a les 12 del migdia i es realitzarà a la Ciutat del Futbol de Las Rozas. Per la seva banda, el calendari de Primera femenina se sortejarà el 21 de juliol, també a les 12 del migdia.

En el mateix comunicat també s'indica que els dos sortejos es podran seguir en directe a través dels canals oficials de la RFEF. Els calendarisde futbol sala i la resta de competicionsnacionals de la RFEF es comunicarana partir del dijous, 22 de juliol.

L'organisme regulador del futbol espanyol va donar a conèixer durant el mes de juny les dates en les quals es disputaran les competicions oficials de la RFEF, així com les bases que les regularan. D'aquesta manera, cal recordar que la Primera RFEF tindrà el seu tret de sortida el cap de setmana del 28 i 29 d'agost de 2021.

En el cas de la Primera Iberdrola, l'inici del campionat es produirà el cap de setmana del 4 i 5 de setembre. 16 equips que lluiran el millor nivell del futbol femení espanyol durant les 30 jornades de la temporada que s'estendran fins al diumenge 22 de maig.

tracking