Diari Més

Els aficionats del Nàstic ja poden comprar les entrades pel partit contra el Barça

Aquest dijous a les 11.30 hores el club blaugrana ha posat a disposició del públic en general els tiquets per assistir al partit del 21 de juliol

Javi Bonilla, durant el Barça-Nàstic de la temporada passada, amb l'oposició de Pedri i sota l'atenta mirada de Sergio Busquets.

Els aficionats del Nàstic ja poden comprar les entrades pel partit contra el BarçaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els aficionats del Gimnàstic de Tarragona ja poden adquirir la seva entrada per presenciar el partit que el seu equip disputarà el pròxim 21 de juliol davant del FC Barcelona a l'Estadi Johan Cruyff (19 hores).

El club blaugrana va posar aquest dimecres a la venda les entrades per als socis en exclusiva i han esperat un dia per oferir-les al públic en general. D'aquesta manera, aficionats d'un equip i de l'altre que no siguin socis del Barça ja poden comprar l'entrada.

Els tiquets tenen un preu que va dels 24 euros en endavant, amb un 20% de descompte pels socis del club que actuarà com a local.

Cal recordar que aquest serà el primer amistós que disputarà l'equip de Raúl Agné, després que el duel previst per a aquest dissabte contra l'Espanyol quedés suspés per positius per coronavirus en jugadors de l'equip de Cornellà.

tracking