Diari Més

El Nàstic presenta les indumentàries que han de ser les de la «sort»

La primera samarreta serà grana amb detalls blancs i la segona blava, també amb detalls blancs

Ribelles, Domingo, Quintanilla i Hernández amb la nova samarreta acompanyats per Josep Maria Andreu i Jordi Fotuny.

El Nàstic presenta les indumentàries que han de ser les de la «sort»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic va presentar ahir a la tarda la nova samarreta de joc creada per Umbro, la nova marca que vestirà el club grana després de finalitzar el conveni amb Hummel. La primera serà grana amb tons blancs com ara el coll o el lateral, mentre que la segona indumentària serà de color blau, també amb tocs blancs.

«Estic segur que seran les samarretes de la sort, necessitem pujar a Segona Divisió i tornar a la lliga professional com més aviat millor», deia ahir el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, qui afegia que «portem dues temporades complicades, la pandèmia no ens ho ha posat fàcil, la temporada passada teníem un objectiu clar que era pujar a Segona, no ho vam poder fer, però ens haurem de conformar amb la gran temporada que vam fer i aquest any arrencarem amb la màxima il·lusió per aconseguir l'ascens».

El lloc triat per la presentació va ser el Castell de Tamarit, on quatre jugadors del primer equip van desfilar amb la indumentària que s'estrenarà el pròxim dissabte contra el Barça a l'Estadi Johan Cruyff. Els primers a fer-ho van ser Pol Domingo i Edgar Hernández, tots dos amb la primera samarreta de joc formada pel color grana, amb el coll de pic en color blanc i una línia al costat també blanca. A més, a les espatlles i al final de la màniga hi ha els panells Umbro. Els pantalons són de color blanc amb una franja grana. Els següents en presentar la camiseta, en aquest cas la de visitant, van ser Javier Ribelles i Álex Quintanilla. En aquesta predomina el color blau cel amb els mateixos tocs de blanc que la primera indumentària, és a dir, el coll i una franja lateral. Pel que fa als pantalons, també són blaus amb una franja blanca. A més, tant la primera com la segona equipació tenen ben present la ciutat de Tarragona amb el seu emblema difuminat a les dues mànigues.

«Unes samarretes d'uns colors que dius que seran de la sort», deia el primer tinent d'alcalde de Tarragona, Jordi Fortuny, en referència a les paraules d'Andreu, qui afegia que «la sort la tindreu segur». «Hem de procurar que no ens afecti aquesta pandèmia i fer les coses bé per poder gaudir del futbol, de l'esport, perquè hem de tornar a anar al camp», deia Fortuny, qui encoratjava l'equip a «seguir portant el nom de Tarragona per les diferents contrades, i el Nàstic com a emblema clar d'un equip de futbol més que centenari i d'arrelada i profunda convicció tarragonina».

1.012 socis en tres dies

Per la seva banda, el president grana va recordar ahir que «dilluns vam començar la campanya de socis i tenim, fins ahir a les 13 hores, 1.012 socis». Andreu assegurava que «estem contents per la resposta de la nostra gent i això és el que ens fa estar contents, ser forts i tenir il·lusió per intentar continuar amb el nostre projecte que no és altres que tornar a somiar amb la Primera Divisió».

Dos dels quatre futbolistes que van presentar les noves samarretes també van atendre els mitjans de comunicació. Per a Pol Domingo la samarreta «m'ha encantat, és espectacular, molt còmode, una mica més fina que l'any passat», unes paraules que també compartia Álex Quintanilla: «El material és molt còmode i és lleugera». «Estic molt content de poder-la portar un any més a Tarragona», assegurava Domingo, qui per aquest any es marca l'objectiu d'«intentar millorar, créixer com a jugador, intentar fer un bon any per aconseguir els objectius personals i col·lectius». Sobre la categoria, Domingo i Quintanilla coincidien que «haurem de donar el 100% per aconseguir els objectius, ja que serà una categoria molt complexa». Sobre el nou tècnic, Domingo destacava que «és un entrenador que t'agafa individualment i t'explica les coses i a mi com a jugador jove que soc». Quintanilla assenyalava que «portem dues setmanes de bona càrrega de treball, però entretinguda i amb nous conceptes per part de l'entrenador».

tracking