Diari Més

Natació

Comença el Campionat d'Espanya aleví a la piscina Sylvia Fontana amb dues proves

Ona Rosell, del Club Natació Tàrraco, ha finalitzat en quarta posició en els 800 metres lliure

Arnau Parra, del CN Reus Ploms, va guanyar la medalla d'or en els 1.500 metres lliure.

Comença el Campionat d'Espanya aleví a la piscina Sylvia Fontana amb dues provesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La piscina Sylvia Fontana, de l'anella mediterrània de Tarragona, acull des d'aquesta tarda el VIII Campionat d'Espanya d'Estiu aleví de natació. Entre les 17.30 i les 19 hores s'han disputat dues proves, la 1.500 metres lliure en categoria masculina, i la 800 metres lliure en femenina.

Pel que fa als atletes tarragonins, Ona Rosell, del Club Natació Tàrraco ha participat en els 800 metres on ha aconseguit la quarta posició amb un registre de 9:51:91, temps que, alhora, és la millor marca personal, rebaixant fins a 20 segons el seu registre al Campionat de Catalunya que es va celebrar fa només dues setmanes. Des del club es mostren molt contents amb aques resultat que l'ha deixat a només quatre segons de la medalla de bronze, ja que «aquesta millora de temps mostra un gran progrés tècnic en un període curt de preparació». En aquesta prova, la guanyadora ha estat Julia Sedano del CN Mairena Aljarafe, i el podi l'han completat Marina Costa i Nora Reig, totes tres del mateix club. En la categoria aleví, però d'11 anys, Elena Baca, del CN Almeria, ha finalitzat primera, seguida per Laura Garcia (CD El Valle), i Blanca Díaz (EC Ciudad de Talavera Aqüis).

Pel que fa a la competició masculina, el guanyador en la classificació de 13 anys ha estat Jordi Carrasco, del CE Inef Lleida, i Hugo Alcaide, del CN El Cisne, i José Carlos Romero, del Navial, han completat el podi. En la prova de 14 anys, el guanyador ha estat Arnau Parra, del CN Reus Ploms, i han completat el podi Pablo Martínez, del CN Ferca-San José, i Iker Cantillo, del CD Natación Cordoba.

Respecte al CN Tàrraco, la nedadora Ona Rosell ha sigut l'única que ha competit avui, i demà repetirà en els 200 metres estil. A més, també s'afegirà Martí Rosell, que competirà en els 400metres lliure.

tracking