Diari Més

El CB Valls i el CBT disputaran el primer derbi tarragoní d'enguany a lliga EBA en la jornada 12

El CB Salou s'enfrontarà al CBT i al CB Valls en els dos últims partits de lliga

Imatge d'arxiu d'un duel entre el CBT i el CB Valls al Serrallo.

El CB Valls i el CBT disputaran el primer derbi tarragoní d'enguany a lliga EBA en la jornada 12Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els tres clubs de la província de Tarragona, el CB Tarragona, el CB Valls i el CB Salou, han quedat emparellats dins el mateix grup de la Lliga EBA, el C1. La Federación Española de Baloncesto (FEB) ha publicat aquest matí el calendari oficial de la competició que començarà el pròxim 3 d'octubre.

Dels tres conjunts tarragonins, dos començaran la lliga com a locals. Aquests seran el CB Salou, que rebrà a l'Anagán Olivar, i el CB Valls que s'estrenarà a casa contra el Barberà. Per la seva banda, el CBT visitarà la pista de la UE Sant Cugat Negre.

El primer derbi tarragoní arribarà el 31 d'octubre quan el CB Valls rebrà la visita del CB Tarragona. El pròxim duel entre els equips de la província tindrà lloc el 12 de desembre i el CBT tornarà a jugar-lo fora del Serrallo. En aquest cas visitarà el pavelló de Salou per enfrontar-se al conjunt de Jesús Muñiz. El cap de setmana següent, el 19 de desembre, el conjunt salouenc s'enfrontarà al club de la capital de l'Alt Camp al pavelló Joana Ballart. Serà aquest el partit que tancarà la primera volta.

tracking