Diari Més

El Girona es disputarà el XII Trofeu Ciutat de Tarragona contra el Nàstic

Estava previst que ho fes l'Espanyol, però el duel ha quedat ajornat

Imatge d'arxiu del partit amistós que van disputar al Nàstic i Girona la temporada 2019-20.

El Girona es disputarà el XII Trofeu Ciutat de Tarragona contra el NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona s'enfrontarà al Gironaen partit de preparació pel nou curs 2021-2022 a la Primera RFEF. El nou adversari dels grana en la 12a edició del Trofeu Ciutat de Tarragona serà l'equip de Segona Divisió A, que recentment va jugar el play-off d'ascens a Primera. En un primer moment havia de ser l'Espanyol qui es disputés aquest trofeu amb els grana, però la covid ho ha impedit.

El duel amistós entre tots dos conjunts catalans es disputarà el dissabte 7 d'agost, a partir de les 20 hores, al Nou Estadi de Tarragona. El guanyador del partit entre els conjunts dirigits per Raül Agné i Míchel s'adjudicarà el Trofeu Ciutat de Tarragona d'aquesta temporada.

Tots els socis nastiquers de la temporada 2020-2021 i també els del nou curs 2021-2022, que hagin efectuat una nova alta o renovat el carnet en les primeres setmanes de la campanya d'abonaments, podran gaudir del partit al Nou Estadi.

L'aforament de l'estadi per aquest partit queda pendent de l'aprovació per parts dels organismes públics pertinents. Un cop autoritzada la xifra, s'informarà del procediment a seguir per part dels socis.

tracking