Diari Més

Els fitxatges presentats assumeixen el repte d'ascendir a Segona Divisió A

El Nàstic ha presentat aquest migdia Manu García, Pedro del Campo, Pablo Fernández i Edgar Hernández, quatre de les sis incorporacions

Manu García, Pedro del Campo, Pablo Fernández i Edgar Hernández acompanyats per Dídac Nadal, Josep Maria Andreu i Sergi Parés.

Els fitxatges presentats assumeixen el repte d'ascendir a Segona Divisió AGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha presentat aquest migdiaquatre dels sis fitxatges que s'han realitzat en aquest mercat d'hivern. Aquests han estat Manu García, Pedro del Campo, Pablo Fernández i Edgar Hernández. Tots quatre han estat acompanyats pel president, Josep Maria Andreu, el director esportiu, Sergi Parés, i també el president d'Espimsa, Dídac Nadal, ja que la presentació ha tingut lloc al Mercat Central de Tarragona.

El president grana s'hamostrat molt content amb les incorporacions i ha assegurat que tots «ens donaran moltes satisfaccions». Per la seva banda, Parés, diu estar «il·lusionat» amb els jugadors quehanpogut incorporar, i remarcaque «volem fer una barreja entre jugadors de la pedrera que tenen sentiment de club amb altres jugadors que ja tenen experiència a Segona Divisió A o tenen ascensos a aquesta categoria».

Pel que fa a Manu García, Parés assegura que «és un porter amb molta envergadura, que té dos ascensos que té partits a Segona Divisió i que en moments difícils i de pressió ha superat les situacions de forma satisfactòria». Per la seva banda, García diuque «hi ha hagut converses en anteriors mercats i això per mi és molt important, que ells tinguessin tant interès ha sigut una part primordial per venir», i afegeix que «el projecte és molt il·lusionant i exigent, el Nàstic és un club històric». García defensa que la seva experiència pot beneficiar a l'equip, a la vegada que el conjunt també el pot millorar a ell. Pel que fa als seus millors anys, García destacael seu pas per la Ponferradina –d'on ha arribat en aquest mercat i va aconseguir pujar a Segona– i per l'Extremadura –amb qui va assolir un altre ascens a Segona A.

El següent en presentar-se ha estat Pedro del Campo, que arriba de l'Olot, i a qui Parés s'ha referit com «un jugador que estava en un equip de mitja taula però amb un nivell molt alt». «És un orgull i una satisfacció ser en aquest històric del futbol català i espanyol, i acompanyar aquests jugadors que tenen tant de currículum», diu del Campo, qui afegeix que «tenia un any més de contracte amb l'Olot, però gràcies a l'interès del Nàstic i a la meva pressió vam desencallar la situació». «El Nàstic és un repte molt exigent i il·lusionant, quan et poses el llistó tan alt crec que t'ajuda a treure el teu millor nivell, i això es veurà reflectit en el meu rendiment», assegura el migcampista.

Finalment ha arribat el torn dels dos davanters, Pablo Fernández i Edgar Hernández, de qui el director esportiu explica que «buscàvem diversificar perquè tots donin cosetes i hem incorporat dos jugadors amb molt bon físic. Un que està creixent, que ha jugat els dos últims anys el play-off d'ascens amb el Cornellà, i l'altre que està consolidat i que té dos ascensos». Pablo Fernández té clar que «vull mostrar la meva millor versió» i sobre el Nou Estadi assenyalava que «tothom vol jugar en un estadi així, jo vinc amb unes mesures totalment diferents, però aquest camp et permet jugar al futbol que és el que tothom vol». Sobre les xifres de gols, Fernández no es marca cap número en concret, però és conscient que «com més marqui millor per l'equip i per mi».

«Màxim compromís»

Per últim, Edgar Hernández, ex del Sabadell i del Reus, assegura que l'etapa reusenca «queda enrere i ara estic al 100% per portar al Nàstic a Segona Divisió», i deixa clar que «des del primer dia vinc amb el màxim compromís». A més, el de Gavà també assenyalaque «una vegada vaig acabar l'etapa del Sabadell, la meva primera prioritat va ser el Nàstic i he aconseguit tenir aquesta oportunitat de venir aquí i demostrar que em queda molt camí encara al davant i de demostrar el nivell que he aconseguit aquests dos últims anys». Per a Hernández, la clau per assolir l'ascens es comença per «fer del Nou Estadi un fortí». Com a davanter té clar que «ha d'aportar gols», però també que ve per «aportar experiència i el meu granet de sorra que vol el míster en el joc combinatiu». Pel que fa a la seva rebuda, igual que la dels altres tres companys nous, el davanter s'ha trobat «molt còmode, és un vestidor molt sa i compromès». Tots quatre s'han mostrat agraïts al club per confiar en ells en aquest repte que té l'entitat per aconseguir l'ascens a Segona Divisó A, un objectiu del qual totes les incorporacions en són conscients i confien que «aquest any sí que es pugui complir», tal com afirma Edgar Hernández. També els quatre coincideixen que hi ha un molt bon grup. Els altres dos fitxatges, Jannick Buyla i Robert Simón, no s'han presentat perquè, tal com va informar el club, es troben fent quarantena després de ser positius o contacte estret d'un.

tracking