Diari Més

El Nàstic pagarà la prima per passar a Primera RFEF en fins a sis terminis

El club ha negociat amb cada futbolista les dates en què rebran la quantitat pactada la temporada passada

Pol Prats, Pol Ballesteros i Marc Trilles en el primer entrenament de la pretemporada d'enguany.

El Nàstic pagarà la prima per passar a Primera RFEF en fins a sis terminisGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del Club Gimnàstic rebran el pagament de les primes per classificar-se per la nova Primera RFEF en un termini de fins a sis pagaments, en funció de la quantitat i del que s'hagi negociat amb cada futbolista. Aquesta és la negociació que ha mantingut el club amb cadascun dels jugadors del primer equip que van aconseguir l'objectiu mínim que s'havien marcat a l'inici de la temporada passada.

Aquesta divisió del pagament s'ha negociat individualment amb cadascun dels integrants de la primera plantilla, tant els que es mantenen com els que han acabat marxant aquesta temporada, ja que correspon als objectius assolits la temporada anterior. La situació econòmica del club no és crítica, però es delicada i és per aquest motiu que l'entitat ha decidit dividir aquests pagaments per no ajuntar moltes despeses.

Malgrat que les primes es pagaran en un termini de fins a sis pagaments, alguns jugadors la rebran abans. És aquí on entra la negociació particular que ha mantingut cada futbolista amb l'entitat que, presumiblement, prioritzarà els jugadors que continuen al club grana pels que han fet les maletes. Això no vol dir que el club no compleixi el que estava pactat, sinó que senzillament s'allargarà una mica més en el temps el pagament d'aquestes primes per aconseguir classificar-se per la Primera RFEF.

El pagament de primes no és una novetat d'enguany, ja que és habitual que, a banda del salari que cada jugador pacta amb el club, els futbolistes rebin una altra quantitat econòmica afegida en funció dels èxits assolits al llarg de la temporada. En el cas de la recentment finalitzada, la 2020-21, el club va prometre pagar més diners als futbolistes en funció de si aconseguien classificar-se per la Primera RFEF o si aconseguien l'anhelat ascens a Segona Divisió A.

L'entitat espera amb preocupació els ingressos que poden rebre per part de la Federació Espanyola en aquesta nova categoria, que podrien ser inferiors als de l'any passat, malgrat que es vol professionalitzar més aquesta nova divisió. És per això que l'entitat, una temporada més, necessita que l'afició respongui oferint el seu suport econòmic al club amb la renovació dels abonaments de socis, però també aportant noves altes a l'entitat.

tracking