Diari Més

Els socis del Nàstic que renovin aquesta temporada tindran descomptes de fins a 100 euros

El segon abonament que es va entregar per compensar la pandèmia també es podrà fer servir per a nous socis amb preus de renovació

Aquest dijous s'han presentat els preus de les entrades i dels abonaments del Nàstic.

Els socis del Nàstic que renovin aquesta temporada tindran descomptes de fins a 100 eurosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous s'han presentat els preus per la pròxima temporada dels abonaments de soci del Nàstic de Tarragona. Els socis que decideixin renovar el seu vincle amb el club grana aconseguiran un descompte important en el preu del carnet.

D'aquesta manera, per la temporada 2021-22, el preu del carnet per als nous socis serà de 300 euros, mentre que a aquells que decideixin renovar, els costarà 200 euros. Aquest és el preu màxim a tribuna.

A preferent el nou soci haurà de pagar 200 euros, mentre que la renovació sortirà per 120 euros. Als gols nord o sud, el preu pel soci nou serà de 150 euros, i de 70 per a les renovacions. Pel que fa a la graderia d'animació, el preu per noves incorporacions serà de 70 euros i 60 per a renovacions.

Pel que fa al seient del soci, aquest es podrà mantenir en les renovacions fins al dia 17 de setembre. A partir d'aquella data, si no es produeix la renovació, quedarà alliberat.

El club ha anunciat que tots aquells socis que renovin el seu abonament aquesta temporada disposaran de sis entrades per als sis primers partits de lliga i es podrà distribuir el seu ús com prefereixi el soci (totes en un sol partit, o repartides).

Pel que fa als preus de les entrades, la pròxima temporada l'accés a tribuna tindrà un preu de 30 euros, a preferent, 20 euros i 15 al gol nord. El preu com a visitant serà de 20 euros.

La grada d'animació quedarà novament restringida a la franja d'edat de 15 a 25 anys, tot i que els membres de penyes oficials del Nàstic podran accedir-hi encara que superin aquesta edat. També es manté la promoció del paquet familiar que permet aconseguir descomptes importants en cas que siguin socis diversos membres d'una mateixa família.

Un dels aspectes destacats d'aquesta temporada, i com a conseqüència directa de la situació de pandèmia de l'any passat, el segon abonament que es va lliurar als socis per a compensar els partits perduts de la temporada passada, servirà per a fer la renovació de la persona que vulgui el soci que en disposi. D'aquesta manera, aquest segon abonament es podrà fer servir per a fer nous socis però amb els descomptes de la renovació.

tracking