Diari Més

El CB Salou fitxa experiència amb Larry Owulu i Artur Alaminos

Les dues incorporacions reforcen una plantilla a la qual el club ha renovat pràcticament en bloc

Larry Owulu i Artur Alaminos, amb el president Santi Benito.

El CB Salou fitxa experiència amb Larry Owulu i Artur AlaminosGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CB Salou va presentar ahir els dos primers fitxatges de la temporada, Artur Alaminos i Larry Owulu. Dos jugadors que han tornat a Tarragona i que després de parlar amb l'entrenador del CB Salou, Jesús Muñiz, no van dubtar en fitxar pel club de la Costa Daurada.

«Tornar a casa sempre és més fàcil, tens amics i família a prop i després d'una experiència a l'estranger de dos anys i de quatre fora de Tarragona feia il·lusió tornar», explicava ahir Alaminos. El jugador es va formar a les categories inferiors del CBT i amb 23 anys va marxar per diversos equips d'Espanya i, les últimes dues temporades, a França. «La meva idea era tornar a marxar perquè les condicions fora són millors, però la pandèmia fa que et replantegis les coses», admetia Alaminos, qui afegia que «a la posició d'exterior els falta experiència d'anys jugant i aquí és on entro jo».

En una linia similar s'expressava Larry Owulu, que acumula experiència a la lliga EBA amb el Sant Nicolau i el Barberà. «Puc aportar molta intensitat, ganes de treballar i competir, a més d'una mica d'experiència d'aquests anys en la categoria». A banda d'aquests fitxatges, el club ha aconseguit la renovació de bona part de la plantilla que l'any passat va realitzar una temporada excel·lent en la qual van arribar a disputar la fase d'ascens a LEB Plata.

Precisament, sobre les renovacions, el tècnic del CB Salou, Jesús Muñiz, explica que «és important que Gonzalo Balta i Adrià Baiget continuen amb nosaltres, estem molt contents d'aquesta dupla», a la vegada que confirma la continuïtat de Cisco Moreno, Marc Morales i Gerard Santiago. «Morales és el capità, està amb nosaltres des que vam començar a Copa Catalunya i el mateix passa amb Gerard Santiago, encara que la temporada passada va haver de fer una petita pausa, però enguany torna», detalla Muñiz, qui també es mostra feliç per renovar a Adrià Aragonès, una jove promesa que la temporada passada pràcticament no va poder jugar cap partit per culpa d'una lesió, però que ara ja es troba plenament recuperat. També seguiran a la capital de la Costa Daurada CJ Barksdale, Óscar Ngomo, dos jugadors molt importants pel club.

Entrenaments a l'agost

Muñiz avança a aquest mitjà que tenen pensat iniciar la pretemporada la setmana del 16 d'agost, per preparar amb unes dues setmanes l'inici de la Lliga Catalana, on, presumiblement, s'enfrontaran al CB Valls i CB Tarragona. Pel que fa al campionat de lliga EBA, el tècnic confesa que «els ànims són bons, és normal que sempre es compari amb la temporada anterior, i cada any estem aconseguint donar més passes endavant, passes sòlides, i enguany també volem lluitar per estar a dalt». Amb tot, el tècnic és conscient que serà una lliga complicada amb equips nous que han ascendit enguany i que arriben amb molta il·lusió, i equips que han perdut la categoria com l'Hospitalet o el CBT. A més, Muñiz també destaca els filials de Barça i Joventut que «tenen plaça a LEB Or, però finalment s'han inscrit a la lliga EBA», sobre els quals assegura que «són plantilles molt joves, però amb molta qualitat».

tracking