Diari Més

Arrenca el nou Nàstic de Raül Agné

Un total de 20 futbolistes s'han posat sota les ordres del nou entrenador i cos tècnic, mentre que nou no han pogut començar

Han estat presents quatre dels cinc fitxatges anunciats oficialment pel club: Manu García, Pedro del Campo, Robert Simón i Pablo Fernández, a banda de jugadors del filial i dels que continuen.

Arrenca el nou Nàstic de Raül AgnéGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Nàstic de Raül Agné ha començat a caminar aquest matí amb el primer entrenament de la pretemporada, en el qual s'han presentat un total de 21futbolistes del primer equip i del filial, i on hi hahagut nou absències per permís del club i per contagis de covid-19.

El primer entrenament ha començat al voltant de les 10 hores i, com és habitual en totes les pretemporades, ha tingut molts exercicis físics per posar a to els futbolistes, però molts d'ells amb pilota per tal d'anar recuperant tant la forma física com la qualitat tècnica a mesura que avancin les setmanes. Raül Agné no ha començat com ell voldria aquest primer entrenament, ja que no ha pogut reunir a la plantilla sencera a causa de la pandèmia de la covid-19. Els futbolistes del primer equip que han pogut assistir a aquesta primera sessió han estatels porters Gonzi i Manu García, els defenses Trilles, Quintanilla, Pol Domingo, Joan Oriol i Bonilla, els migcampistes Javi Ribelles, Francesc Fullana, Fran Miranda i Pedro del Campo, els bandes Pol Ballesteros, Pol Prats, Karim, Robert Simón i els davanters Fran Carbia i Pablo Fernández.

Així doncs, aquestaha estat la primera presa de contacte de tots els jugadors amb el nou cos tècnic, però també la dels nous futbolistes ambelscompanys que segueixen a Tarragona. De les cinc incorporacions que s'han fet oficials fins ara, quatre s'han estrenat avui amb la samarreta d'entrenament del Nàstic: Manu García, Pedro del Campo, Robert Simón i Pablo Fernández, mentre que Buyla haurà d'esperar una mica més, en ser positiu en covid-19 o contacte estret d'un positiu, tal com ha informat el club en un comunicat. Entre els nous, també hi havia Karim, que puja enguany de la Pobla de Mafumet.

A banda d'aquests 17 futbolistes, la llista s'ha completat amb tres jugadors més del filial com són Iván de la Peña, Álvaro Caro i Jordi Avilés. A més, un dels futbolistes que també ha assistit en la primera sessió, però que no ha pogut exercitar-se amb els seus companys és Andrei Lupu, que va finalitzar la temporada lesionat i encara trigarà un temps a incorporar-se amb la resta del grup.

Torna Pol Prats

Entre les novetats també hi haviaPol Prats que, després d'estar mitja temporada cedit a l'Olot, ha tornat a Tarragona amb l'objectiu de ser una peça important al club després de l'experiència a la Garrotxa. A més, el de Paüls ha fet d'amfitrió a Pedro del Campo, amb qui va coincidir a l'Olot. Entre els 20 futbolistes que s'han entrenat avui a l'annex del Nou Estadi també hi havia Fran Miranda. El futbolista vol marxar de Tarragona i ho hadeixat més clar amb un entrenament al qual no té acostumats als aficionats tarragonins, ja que se l'ha pogut veure molt desconnectat de l'equip i amb poca intensitat.

Les absències

Si 21 jugadors han pogut assistiral primer entrenament, n'hi ha hagut nou que, per diferents motius, no han pogut fer-ho. En un primer grup hi ha Carlos Albarrán i Cheikh Kane Sarr, que tenen permís del club per incorporar-se més tard a la pretemporada grana. Els altres set tenen a veure tots amb la pandèmia del coronavirus. Els tres juvenils que havien de pujar al primer equip, Kim Lorca, Òscar Romero i Marc Montalvo s'han hagut de quedara casa després de donar positiu en covid-19 o ser-ne contacte estret d'un, tal com ha informatel Nàstic en un comunicat. El mateix ha succeït amb Óscar Sanz, que igual que Karim puja al primer equip enguany, i Dani Parra, porter del filial que ha de fer la pretemporada amb el primer equip. Pel que fa als integrants de la primera plantilla, Pedro Martín i Jannick Buyla també s'han hagutde quedar confinats per culpa del coronavirus. A més, un dels futbolistes que avui si ha estat present, Robert Simón, no podrà exercitar-se en les pròximes sessions programades, ja que s'ha considerat contacte estret d'un positiu d'última hora.

tracking