Diari Més

Un defensa central i un davanter centre donaran per tancat l'equip del Nàstic

El president, Josep Maria Andreu, ho ha anunciat en la presentació oficial del cos tècnic format per Agné, Vidal, Torné i Oliva

Torné, Parés, Andreu, Agné, Vidal i Oliva aquest migdia al Nou Estadi.

Un defensa central i un davanter centre donaran per tancat l'equip del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un defensa central i un davanter centre. Aquestes són les dues últimes incorporacions, si no hi ha cap contratemps, que farà el Nàstic en aquest mercat de fitxatges. Així ho ha anunciat aquest migdia el president de l'entitat, Josep Maria Andreu, en la presentació oficial del cos tècnic del primer equip en el qual Raül Agné estarà acompanyat per Dani Vidal, de segon entrenador, Joan Torné, de preparador físic, i Manolo Oliva, entrenador de porters «i moltes coses més», en paraules del president.

«Hem fet cinc fitxatges i ara ens falten dos jugadors per incorporar, un central i un davanter», afirmaAndreu, qui afegeix que «comencem una temporada nova, carregada d'il·lusió». Sobre Manolo Oliva, el president es mostra«encantat» que estigui a Tarragona, on va arribar fa sis anys, mentre que sobre Vidal i Torné, Andreu se sent«molt content» de que passin de la Pobla al primer equip. Precisament, segons ha detallat avuiel president grana, «una de les peticions del Consell d'Administració era que els membres del cos tècnic fossin tots de Tarragona o de la casa», perquè «en altres ocasions, en moments d'èxit, teníem gent de la casa».

«Que l'entrenador i el president em considerin de la casa és una alegria molt gran», diu Oliva, qui afegeix que «això s'aconsegueix amb molt de treball i sacrifici, que és el que seguiré aportant aquest any». «La gent que envoltem el primer entrenador hem de treballar de manera humil i ajudar-lo en tot el que necessita, perquè ell és el cap visible a les verdes i a les madures».

En una línia similar s'ha expressat Torné, qui ha agraït al club i a l'entrenador la confinaça en ell. «Han fet una aposta valenta per la gent de la casa i tenim ganes de treballar i màxima ambició per ajudar al míster en el que necessiti». Torné té clar que «la primera expectativa és aprendre de l'entrenador per després aportar l'experiència i el coneixement que tenim del club».

Per la seva banda, el segon entrenador del Nàstic, Dani Vidal, també ha agraït el suport del club i d'Agné i ha recordat que «estic aquí des de petit i, quan arribes, amb l'únic que penses és en estar aquí algun dia. Primer com a jugador, i en el meu cas, com a entrenador». Vidal ha passat en una temporada del Juvenil A al primer equip, passant mitja campanya a la Pobla de Mafumet, un salt pronunciat, però per al qual se sent plenament preparat. «El futbol té aquestes coses, a vegades estàs en un equip tres temporades i pots sentir-te estancat i, de sobte, passes pràcticament del juvenil al primer equip», diu el segon entrenador. Vidal, com els seus companys, té clar que està aquí per ajudar a Agné en tot el que necessiti i per a aportar el seu granet de sorra amb tots els anys de formació en les categories inferiors.

Sobre la plantilla, Agné s'ha mostrat content amb els jugadors que han arribat fins ara, ja que assegura que «hem portat tot el que volíem que vingués, ara només falta que els jugadors rendeixin». El tècnic també està content de tenir gent de la casa al seu costat perquè «ningú millor que ells sap com s'ha de treballar per portar el club on li pertoca».

tracking