Diari Més

Romero, Lorca i Montalvo faran la pretemporada amb el primer equip

El Nàstic anuncia en la presentació de la nova samarreta d'entrenament l'ascens d'aquests tres juvenils

Lorca, Romero i Montalvo amb la nova samarreta.

Romero, Lorca i Montalvo faran la pretemporada amb el primer equipGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic va fer oficial ahir que tres jugadors del Juvenil A faran la pretemporada amb el primer equip del Nàstic i tindran l'oportunitat de demostrar a Raül Agné que pot comptar amb ells per a la temporada. A Òscar Romero, futbolista que ja va anunciar aquest mitjà que tindrà protagonisme amb el primer equip aquesta temporada, s'uneixen Kim Lorca i Marc Montalvo.

Montalvo fa onze anys que milita a les categories inferiors del Nàstic, mentre que Kim Lorca en suma 14. Per la seva banda, Òscar Romero és un dels futbolistes amb més projecció del juvenil, i que la temporada recentment finalitzada va marcar 19 gols, sent el màxim golejador de Divisió d'Honor. La gran temporada de tots tres futbolistes, juntament amb la dels seus companys al Juvenil A, ha estat determinant perquè pugin a fer la pretemporada amb el primer equip. A més, ho faran acompanyats de cinc jugadors de la Pobla de Mafumet, Óscar Sanz i Karim L'Koucha –que passaran a ser jugadors del Nàstic–, Ivan de la Peña, Jordi Avilés i Dani Parra.

El Nàstic va aprofitar la presentació de la nova samarreta d'entrenament per fer oficial aquest anunci. Aquesta nova indumentària que utilitzaran els futbolistes per exercitar-se és de color rosa amb els pantalons de color gris. Els tres models de la nova equipació van ser Lorca, Romero i Montalvo. «És una oportunitat per demostrar perquè porto 14 anys al club», deia ahir Lorca, qui assegurava que «és un somni, quan era petit somiava en arribar i ara veig que puc fer-ho i ho intentaré». Pel que fa a la pretemporada, el tarragoní destacava que «enfrontar-se a jugadors de l'Espanyol i el Barça també és molt especial», i es fixava com a expectatives «agradar a l'entrenador, entrar-li pels ulls». Sobre el fet de trobar-se a Dani Vidal al primer equip, Lorca explicava que «dona confiança veure que la gent confia en la casa i més en Dani Vidal, que porta molts anys». En una línia similar s'expressava Òscar Romero, a qui també li donava confiança tenir a Dani Vidal de segon entrenador durant la pretemporada. «M'ha entrenat al Juvenil A i m'agrada el seu caràcter a l'hora d'entrenar, és molt exigent i dur, i tinc la confiança que ho farà genial».

«Lluitar per l'onze titular»

Romero va deixar clar ahir que va a totes aquesta temporada, ja que vol que «l'entrenador i el cos tècnic em coneguin, sàpiguen de què soc capaç, entrenar cada dia al màxim i lluitar per un lloc al primer equip i, fins i tot, a l'onze titular». Romero deia que «encara no he parlat amb ningú del cos tècnic, només el preparador físic que ens ha preguntat com estàvem, quan ens fem les proves PCR coneixerem els nous companys», i deia trobar-se «molt il·lusionat i content, és una recompensa per la feina feta aquest any». Finalment, Marc Montalvo també es mostrava «molt il·lusionat» i es marcava l'objectiu de «donar el màxim, treballar molt i agradar als entrenadors».

Aquests tres futbolistes, juntament amb els cinc de la Pobla estan citats aquest matí al Nou Estadi per a passar les proves mèdiques, entre les quals la PCR, per poder començar els entrenaments sense problemes demà, dimecres, a partir de les 10 a les instal·lacions de la Budallera.

tracking