Diari Més

OFICIAL: Jannick Buyla, nou reforç del Nàstic

El futbolista arriba cedit amb opció a compra

Buyla en un entrenament amb el Real Zaragoza.

El Nàstic tanca l'acord amb Jannick Buyla i espera l''ok' del ZaragozaReal Zaragoza

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona i el Real Zaragoza hafet oficial la cessió del jove migcampista Jannick Buyla Sam (Saragossa, 6 d'octubre de 1998) fins al 30 de juny de 2022.Com ha publicat en l'edicio d'avui Diari Més, el futbolista arriba cedit amb opció a compra.

El nou jugador grana es va formar a les categories inferiors del Club Deportivo Oliver i del Real Zaragoza. Precisament amb el conjunt aragonès va debutar a la categoria de plata del futbol nacional amb només 20 anys. El curs anterior va disputar mig any al Zaragoza, jugant 8 partits oficials; i la segona part a les files de l'UCAM Murcia en qualitat de cedit, equip on es va quedar a les portes de l'ascens a LaLiga SmartBank en el darrer partit.

Buyla es caracteritza per ser un futbolista físic en la línia de mitjos, molt poderós en pilotes dividides i amb criteri per distribuir la pilota. El jugador aportarà molt de recorregut a l'equip de Raül Agné, intens i amb molt de ritme en el joc, així com amb capacitat per arribar a l'àrea rival. A més, en la seva trajectòria esportiva, el jugador nascut a Saragossa també ha estat internacional amb la selecció absoluta de Guinea Equatorial.

El nou jugador grana es sumarà a la dinàmica del primer equip durant els propers dies i pròximament s'anunciarà la data de la presentació oficial.

tracking