Diari Més

El Nàstic visitarà vuit estadis per primera vegada aquesta temporada

La majoria d'aquests camps de futbol en els quals no ha jugat mai es troben a Andalusia, com el Palmar

L'estadi Nuevo Mirador on juga l'Algeciras CF és un dels estadis on jugaran els grana per primera vegada aquest any.

El Nàstic visitarà vuit estadis per primera vegada aquesta temporadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic estrenarà categoria aquesta temporada juntament amb uns altres 39 conjunts que es dividiran en dos grups de 20. Però estrenar categoria no serà l'única novetat per als tarragonins, ja que dels 19 estadis que visitarà aquesta temporada en la fase regular, n'hi ha vuit que no ha visitat mai, i també n'hi ha d'altres que fa temps que no visitava.

Dels 19 estadis nous, 11 ja són coneguts per als tarragonins. D'aquests, n'hi ha set que els grana han visitat en les dues darreres temporades. És el cas del Collao, el Prada de Moles, el Johan Cruyff, el Nou Castàlia, el Municipal de Cornellà, la Nova Creu Alta i la Ciutat Esportiva del Vila-real, estadis on juguen l'Alcoyano, l'Andorra, el Barça B, el Castellón, el Cornellà, el Sabadell i Villarreal B, conjunts contra els quals ha jugat en les dues últimes temporades a Segona Divisió B (contra el Sabadell i el Castelló va ser la 2019-20).

Els altres quatre estadis que els tarragonins ja coneixen, però que fa més temps que no visiten són el Carlos Belmonte, l'Estadi Balear, el Jesús Navas i la Condomina. En el cas del Carlos Belmonte, la casa de l'Albacete, de la Condomina, on juga els seus partits l'UCAM Murcia, i del Jesús Navas, on competeix el Sevilla Atlético, el Nàstic els va visitar recentment a Segona Divisió A. En concret, la temporada 2018-19, la del descens a Segona B, els tarragonins van enfrontar-se als manxecs, que aquella temporada van acabar en posicions de play-off d'ascens a Segona Divisió A, dirigits pel tarragoní Luis Miguel Ramis. Aquell enfrontament va acabar amb victòria de l'Albacete per 2 gols a 0. La visita a la Condomina es va produir dues temporades abans, la 2016-17, on murcians i tarragonins van acabar empatant 1-1 en l'última jornada de la primera volta. Precisament, en aquesta mateixa temporada el Nàstic va visitar l'estadi Jesús Navas, però aleshores encara no tenia aquest nom, ja que el camp estava englobat dins la Ciudad Deportiva Ramón Cisneros Palacios. En aquell partit sevillans i tarragonins van empatar a 2. La temporada següent, la 2017-18 es van tornar a enfrontar on el filial del Sevilla va guanyar 1-0.

Més enrere en el temps, fa set temporades concretament, els tarragonins van visitar l'Estadi Balear, on milita l'Atlético Baleares. Va ser en la campanya 2015-16, la de l'ascens a Segona Divisió A. Allà els homes dirigits per Vicente Moreno van guanyar 0-1 amb la diana de David Rocha, sent aquesta la darrera visita dels grana a l'Estadi Balear. Aquest camp van visitar-lo també en altres temporades a Segona Divisió B.

L'Alfredo Di Stéfano

Els vuit camps que els grana visitaran aquesta temporada per primera vegada són l'Alfredo Di Stéfano, el Nuevo Mirador, el Palmar, la Ciudad Deportiva Luis del Sol, el Municipal de Linarejos, el Municipal de la Líniea de la Concepción, el Municipal de l'Estartit i l'Iberoamericano Bahía Sur. Pel que fa a l'Alfredo Di Stéfano, el Nàstic va estar a punt de visitar-lo la temporada 2005-06, una campanya que tots els aficionats grana tenen ben guardada a la memòria, ja que va ser la de l'ascens a Primera Divisió. Els tarragonins van jugar contra el Real Madrid Castilla el 7 de maig de 2006, en un partit que va tenir lloc a la Ciudad Deportiva del Real Madrid, i on el filial blanc va guanyar 1-0 amb gol d'Álvaro Negredo. Els grana no van estrenar l'estadi Alfredo Di Stéfano per ben poc, ja que dos dies més tard, el 9 de maig, el va estrenar el primer equip del Real Madrid en un amistós contra l'Stade de Reims, i el Real Madrid Castilla va estrenar-lo en competició oficial en el següent partit que va jugar de local aquella mateixa temporada.

Pel que fa a la resta dels set estadis que els tarragonins no han visitat mai, en tots menys en un es dona la mateixa circumstància: mai cap d'ells havia arribat més amunt de Segona Divisió B i, en aquesta categoria, no han coincidit perquè sempre s'han enquadrat en el grup andalús. L'excepció és el Municipal de l'Estartit on, previsiblement, disputarà els seus partits com a local el Llagostera per complir amb els requisits mínims.

Estadis del grup 2 que visitarà el Nàstic

tracking