Diari Més

La perla del Juvenil A, Òscar Romero, pujarà al primer equip aquest any

El Nàstic ha aconseguit que un dels futbolistes més prometedors continuï a l'entitat i no marxi a un filial

Óscar Sanz i Òscar Romero en el primer entrenament de la pretemporada de l'any passat.

La perla del Juvenil A, Òscar Romero, pujarà al primer equip aquest anyNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Òscar Romero entrarà en dinàmica del primer equip aquesta temporada. El Nàstic ha aconseguit així que el prometedor davanter que la temporada passada va jugar al Juvenil A continuï a terres tarragonines i no marxi a algun dels filials més importants de la lliga espanyola.

Romero ha rebut diverses ofertes durant aquest mercat d'estiu, però tant ell com, sobretot, el Nàstic, tenien clar que volien continuar units, és per això que, un any més, el davanter juvenil farà la pretemporada amb el primer equip. Enguany, però, la idea inicial és que Romero entri en dinàmica del primer equip i, per tant, sigui un habitual en els entrenaments de Raül Agné i tingui minuts amb el primer equip del Nàstic. L'entitat ha aconseguit així retenir aquest prometedor davanter i que no marxés cap a un dels molts clubs que s'han interessat per ell.

19 gols en una temporada

En la campanya recentment finalitzada Romero ha aconseguit anotar 19 gols, sent el màxim golejador de la categoria. Aquests números excel·lents i el gran rendiment mostrat durant tota la temporada han cridat l'atenció dels principals equips espanyols que han preguntat per la seva situació. Un d'ells va ser el FC Barcelona, que ha intentat fitxar el jugador per al seu filial, però finalment el Nàstic ha aconseguit quedar-se'l prometent-li lloc en el primer equip. Romero tindrà l'oportunitat de demostrar a Raül Agné tot el que pot aportar al primer equip malgrat la seva joventut. A més, a la banqueta hi trobarà un vell conegut, Dani Vidal, qui va ser el seu entrenador al Juvenil A.

L'ascens de Romero, però, no serà l'únic que es produirà, com a mínim, durant la pretemporada. El Juvenil A va completar una gran temporada finalitzant líder del grup 3B de Divisió d'Honor i cinqué en la fase final, només per darrere del Barça, el Zaragoza, l'Espanyol B i el Girona. Això ha fet que els futbolistes que n'han format part s'estiguin seguint ben de prop per part de la directiva, però també del mateix entrenador, que donaran més oportunitats a aquests joves que tenen una projecció molt bona.

És per això que durant la pretemporada hi haurà un bon nombre de futbolistes del juvenil A que es posaran a les ordres de Raül Agné i alguns d'ells, com és el cas de Romero, podrien tenir més oportunitats un cop comenci la competició oficial. Des del club entenen que aquests joves poden aportar moltes coses al primer equip, i, a la vegada, aquests poden alimentar-se de futbolistes més veterans que els facin créixer encara més per, en un futur, esdevenir peces molt importants al primer equip tarragoní. La resta de juvenils que podrien acompanyar a Romero en aquesta aventura encara no s'han decidit, però la setmana vinent es desvetllarà la incògnita en la primera sessió del nou Nàstic d'Agné, que arrencarà els entrenaments el dimecres 7 de juliol. De moment, aquest ascens de Romero és una clara declaració d'intencions per part del club, que, des de fa un parell de temporades vol comptar més amb la gent de casa.

tracking