Natació

El CN Tàrraco comença el Campionat de Catalunya amb dues medallles

González va guanyar l'or en els 1.500 metres lliure i l'equip de relleus femení va obtenir el bronze

Tres dels nedadors que van prendre part ahir del Campionat de Catalunya d'Estiu infantil.

El CN Tàrraco comença el Campionat de Catalunya amb dues medalllesGerard Martí

El Club Natació Tàrraco ha començat amb bon peu el Campionat de Catalunya de natació infantil que va arrencar ahir a la piscina Sylvia Fontana de l'Anella Mediterrània, a Tarragona. L'equip infantil del CN Tàrraco, format per Lucía González Nuez, Agnés Rius, Carlotta Colom, Maria Huertas, Martina Sánchez, Ona Orti, Claudia Suárez, Pere Gomés, Ian Quintero, Lautaro Sparano i Guillem del Castillo, acompanyat per l'equip tècnic Sílvia Díez i Omar Pérez es va penjar ahir dues medalles, una d'or i una de plata.

La jornada va començar al matí amb les eliminatòries de 200 metres braça, les de 50 metres lliure i les contrarellotges de 1.500 metres lliure, totes elles en categoria femenina i masculina. A la tarda va ser el torn de les finals dels 50 metres lliure, femenins i masculins. En aquestes, Lucía González va finalitzar en quinzena posició, Agnés Rius setena, mateixa posició que Maria Huertas i Carlotta Colom tretzena. També es van disputar les finals dels 200 metres braça on Rius va finalitzar desena, Guillem del Castillo novè i Pere Gomés tretzè.

També a la tarda es va disputar l'última sèrie de 1.500 metres lliure on Lucía González va penjar-se la medalla d'or amb un temps de 17:33.98. La segona medalla va arribar a l'equip de relleus femení, format per Maria Huertas, Agnès Rius, Carlotta Colom i Lucía González que van finalitzar en tercera posició amb un temps total de 8:57.30 en un final de prova vibrant.

Per la seva banda, l'equip de relleus masculí format per Ian Quintero, Guillem del Castillo, Lautaro Sparano i Pere Gomès va completar un temps de 8:54.70 que els va permetre acabar en quinzena posició.

Tres jornades més

Des del club tarragoní celebren el bon inici de campionat que els permetrà seguir amb la màxima motivació per les següents jornades que tindran lloc avui, demà i diumenge, dia en què finalitzarà el Campionat de Catalunya. Avui serà el torn de les proves de 200 metres esquena, 100 metres braça, 200 metres lliure i 400 metres estils que, igual que ahir, pel matí es disputaran les eliminatòries i contrarellotges i per la tarda les finals de cada categoria. La piscina Sylvia Fontana acollirà també la final territorial de natació del 9 a l'11 de juliol.