Diari Més

El Nàstic enceta la temporada amb una fitxa encara disponible

Els equips de Primera RFEF poden tenir fins a 23 jugadors, amb un màxim de 17 futbolistes sèniors

Infografia amb la situació de la plantilla actual del Nàstic.

El Nàstic enceta la temporada amb una fitxa encara disponible

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Gimnàstic finalitza, oficialment, avui la temporada 2020-21 i amb ella hi ha fins a deu futbolistes que acaben el contracte que els unia al club tarragoní. A la vegada, demà passaran a estar en nòmina les quatre incorporacions que ha fet fins ara el club. A dia 30 de juny, el Nàstic encara té una plaça disponible per a la temporada 2021-22 que arrencarà oficalment demà, 1 de juliol.

Ara mateix, la plantilla del primer equip està formada per tres porters, Manu García, Gonzi i Cheikh; cinc defenses, Carlos Albarrán, Marc Trilles, Álex Quintanilla, Pol Domingo, Joan Oriol i Javi Bonilla; cinc migcampistes, Javier Ribelles, Francesc Fullana, Pedro del Campo i Óscar Sanz; quatre bandes, Pol Ballesteros, Fran Carbia, Robert Simón, Pol Prats; i quatre puntes, Pedro Martín, Andrei Lupu, Pablo Fernández i Karim L'Koucha.

En total, doncs, hi ha 22 futbolistes amb fitxa del primer equip i, per tant, encara hi ha un lloc disponible, a banda dels futbolistes que estiguin en dinàmica del primer equip, però ocupin fitxa del filial. D'aquests 22 jugadors, n'hi ha 17 que són sèniors, és a dir, majors de 23 anys. Aquests són Manu García, Gonzi, Albarrán, Trilles, Quintanilla, Bonilla, Oriol, Miranda, Ribelles, Fullana, Pedro del Campo, Ballesteros, Carbia, Simón, Pedro, Lupu i Pablo Fernández. Mentre que de sub23 n'hi ha cinc i, per tant, seria aquí on hi hauria encara una fitxa disponible. Aquests jugadors sub23 són Cheikh, Domingo, Óscar Sanz, Prats i Karim.

Amb aquests 22 futbolistes del primer equip, tot fa preveure que la porteria està coberta, malgrat que podria produir-se alguna sortida, en defensa, el lateral esquerre també està complet amb Oriol i Bonilla. Les bandes també estan tancades amb Ballesteros, Carbia, Simón i Prats, ja que a més també les poden ocupar en alguna ocasió puntual Pedro del Campo, Pedro Martín, Karim, Pablo Fernández i, fins i tot, Bonilla. Pel que fa a la punta d'atac, ara mateix, si no es produeix cap sortida d'un futbolista que ocupa fitxa major de 23 anys també estaria tancada amb Pedro, Pablo Fernández, Lupu i Karim.

Així doncs, les posicions on encara es pot veure algun moviment són el lateral dret, on només hi ha Albarrán i podria arribar un futbolista sub23, l'eix de la defensa on només hi ha tres homes que són Trilles, Quintanilla i Domingo, i la sala de màquines on, malgrat haver-hi cinc futbolistes, a l'espera del que succeeixi amb Miranda, encara s'estaria buscant una peça més.

Deu jugadors acaben contracte

Si el Nàstic ha signat a quatre futbolistes fins al moment, avui, 30 de juny en són deu els que acaben contracte amb el club tarragoní. Aquests són José Aurelio Suárez, Jesús Rueda, Guillem Jaime, Fausto Tienza, Roger Brugué, Lucas Prudhomme, Feras, Joel Lasso, Amang i Gerard Oliva. Pel que fa a Suárez, Prudhomme i Oliva, tots tres futbolistes tenien l'opció de renovar el contracte per un any més en cas d'ascens a Segona Divisió A o si li interessava al club, però el límit de fitxes sèniors ha tancat la porta a tots quatre jugadors. En el cas de Rueda, el central va comunicar al club que no volia renovar el contracte, el mateix que amb Brugui, que ha acabat signant pel Levante de Primera Divisió. Un cas a banda va ser el de Tienza que, després de renovar pels tarragonins, va decidir trencar el contracte i marxar al Racing de Santander, acollint-se a una clàusula en la qual s'especificava que podia trencar el vincle amb els tarragonins abans del 30 de juny. Pel que fa a Jaime, el jugador va arribar cedit fins al 30 de juny en el passat mercat d'hivern, procedent del Castellón, club amb el qual encara té contracte.

tracking